hansgrohe Select in de keuken

De Select technologie: water nauwkeurig regelen met één druk op de knop

U hebt graag dat alles gemakkelijk gaat? hansgrohe Select aan de spoeltafel is een ergonomisch bedieningsconcept waarmee het werk vlot verloopt. Gewoon met één druk op de mechanische knop het water starten en stoppen of een andere straalsoort kiezen. En omdat de Select toets ook met de handrug of elleboog kan worden bediend, blijft de mengkraan schoon. Dat is comfort voor alle generaties.

Met de Select functie op de moderne hansgrohe keukenmengkranen regelt u het water aan het aanrecht comfortabel en precies.

Met de Select functie op de moderne hansgrohe keukenmengkranen regelt u het water aan de spoeltafel comfortabel en precies.

  • Met één druk op de knop stroomt het water exact met de gekozen kracht die u nodig hebt.
  • De ingestelde watertemperatuur blijft behouden, ook wanneer de kraan tussendoor wordt uitgeschakeld.
  • Select versnelt de werkzaamheden: met de Select knop op de spoelbakrand of de keukenmengkraan wordt het water bliksemsnel in- en uitgeschakeld. Daardoor kunt u nog efficiënter werken in de keuken.
  • hansgrohe Select verbindt gebruikscomfort met een zuinige omgang met de natuurlijke hulpbronnen: de waterhoeveelheid en -temperatuur moeten niet worden bijgesteld en de Select toets nodigt uit om het water sneller uit te schakelen.
  • De Select technologie werkt volledig mechanisch, zonder stroom en is zeer robuust. Voor duurzaam plezier in het hart van uw keuken.

Alle keukenmengkranen met Select technologie

Select in de keuken: water volledig naar uw wens

Waterregeling met één druk op de knop helpt in praktisch alle situaties in de keuken. U kunt de mengkraan ook gemakkelijk bedienen met uw elleboog, handrug of onderarm. Dat is handig wanneer u de handen vol hebt, bijvoorbeeld bij het vullen van grote potten. Of wanneer uw vingers vuil zijn. Door op de Select toets te drukken, start en stopt u de waterstraal als het ware en passant.

Bij een Select mengkraan met uittrekbare sproeier en twee straalsoorten wordt de straal met één druk op de knop geselecteerd. U kunt kiezen tussen de normale straal en de douchestraal. Meer comfort en een grotere actieradius bij de spoeltafel krijgt u met de tot 76 centimeter uittrekbare slang. Deze kan met één hand worden bediend.

De knop voor een eenvoudige bediening

hansgrohe Select voor de keuken is verkrijgbaar in twee varianten: direct aan de mengkraan of apart geïnstalleerd. Bij Metris Select en Talis Select start en stopt u de waterstraal met de in de uitloop geïntegreerde Select toets. Bij de serie M71 (in de 2-gats variant) kan het water heel precies met één druk op de Select knop aan de voorste spoelbakrand in- en uitgeschakeld worden. Dit type bediening is bijzonder ergonomisch en vooral nuttig voor kinderen en personen met een beperkte actieradius.

Het in- en uitschakelen met de Select knop kan alleen wanneer de mengkraan open is. Bij langere afwezigheid moet de kraan met de hendelgreep of de afzonderlijke bedieningshendel worden gesloten.

Steeds goed geadviseerd

Vind een verdeler in uw buurt