Meer bewegingsvrijheid en comfort aan de spoeltafel

Gemakkelijk en comfortabel: keukenmengkranen met uittrekfunctie en hansgrohe sBox

Gebruik water doelgericht en plaats innovatieve technologieën in het hart van uw keuken. Een aanrechtmengkraan met uittrekfunctie biedt een aanzienlijk grotere actieradius. Geniet bovendien van verschillende straalsoorten of water met één druk op de knop. Dat is efficiënt multitasken aan de spoeltafel. Nog comfortabeler wordt het met de slimme hansgrohe sBox, waarmee alles nog vlotter verloopt.

hansgrohe sBox voor eenvoudig gebruik van een uittrekbare douche.

Bewegingsvrijheid voor multitasking: de sBox maakt alles eenvoudiger

hansgrohe keukenmengkranen met uittrekfunctie bieden aanzienlijk meer flexibiliteit bij het gebruik van water aan de spoeltafel. Bovendien hebben ze een fraai design.

  • De uittrekbare sproeier of uittrekbare uitloop vergroten uw actieradius aan de spoelbak aanzienlijk; in combinatie met de sBox zelfs tot 76 cm. Dat is bijvoorbeeld handig om planten water te geven of hoge vazen te vullen.
  • De uittrekbare slang maakt in combinatie met een draaibereik het werk aan een dubbele spoelbak veel efficiënter.
  • Dankzij de MagFit magneethouder glijdt de slang bijna geluidloos terug en wordt alles opnieuw centraal op de kraan vastgezet.

Sproeier of uitloop? Aan u de keuze!

Bij hansgrohe keukenmengkranen met uittrekfunctie hebt u twee mogelijkheden om water bij het aanrecht te gebruiken. U kunt helemaal volgens uw eigen voorkeuren kiezen.

  • Een uittrekbare sproeier met eenvoudige omschakeling tussen twee straalsoorten. Met de normale straal vult u zelfs grote kommen en vazen snel en precies. De extra douchestraal is ideaal voor het grondig reinigen of afspoelen van fruit, groenten of vis. De bediening is ergonomisch, omdat u met één hand de straalsoort kunt instellen, terwijl het water stroomt.
  • Een uittrekbare uitloop voor een intuïtieve waterregeling met de Select functie. Met één hand schakelt u het water met één druk op de knop in of uit. Dit lukt zelfs heel makkelijk en passant met uw handrug of elleboog, ideaal als u bvb. volle of vuile handen heeft. De kraangreep blijft daarbij open en houdt de watertemperatuur en -hoeveelheid constant.

sBox: ontdek de vele voordelen van dit revolutionair systeem

hansgrohe sBox: voor een opgeruimde onderkast

Even een check van de opbergruimte in de klassieke keukenonderkast: veel benodigdheden voor de keuken en het huishouden, van afwasmiddel tot een emmer, delen een klein oppervlak. Misschien hinderen de hier opgeborgen voorwerpen wel de neerhangende slang van uw uittrekbare sproeier. Daar maakt de sBox een einde aan. Hij biedt praktisch comfort met een duidelijke indeling. De slang kan vlot in en uit de box worden getrokken. En in de box kan hij niet klem of beschadigd raken. Het gewicht van de slang wordt stil verplaatst en in de box is de slang beschermd tegen hindernissen die zijn bewegingen blokkeren.

Een duurzame oplossing, die gemakkelijk kan worden geïnstalleerd

De sBox biedt dagelijks comfort bij het gebruik van een uittrekbare sproeier of slang. En de veilige bescherming in de box zorgt ervoor dat de slang voor lange tijd probleemloos water blijft toevoeren. Zelfs in de kleinste onderkast is er plaats voor de sBox. De platte box met een hoogte van slechts 52 cm kan ook in een smalle ruimte, in een hoek of in erg lage onderkasten worden gemonteerd. De installatie is flexibel en praktisch voor alle type onderkasten.

Alle keukenmengkranen met uittrekfunctie en sBox

Steeds goed geadviseerd

Vind een verdeler in uw buurt