Keuken plannen met op elkaar afgestemde elementen

Met dit team kunt u enkel winnen

Het droomteam is aan zet in de meestgebruikte plaats in uw keuken: de spoeltafelcombi's van hansgrohe starten een kleine revolutie bij uw omgang met water. De perfect afgestemde combinatie met spoelbak, mengkraan en innovatieve sBox is de functionele en esthetische, alomvattende oplossing die uw keukenwerk aanzienlijk vereenvoudigt. Ontdek hoe.

Nieuwe combinatie van spoelbak en badkuip.
Nieuwigheid bij hansgrohe: Bekoorlijke drieklank van spoelbak, mengkraan met afzonderlijk bedieningselement en sBox.

Perfecte drieklank van water – dat overtuigt ook experts

De spoeltafelcombinaties van hansgrohe stellen alles in vraag wat u tot nu toe van uw centrale spoeltafel kent. Dankzij de doorlopende vormtaal versmelten design van de spoelbak, waterregeling en actieradius tot een eenheid. Heeft u een ruim keukenparadijs of een bescheiden kooknis: de combinaties van hansgrohe bestaan zowel in grote als een compacte formaten. Met twee bekkens of met één. Het minimalistische design past in elke omgeving. Dat overtuigt ook internationale designexperts: alle combinaties van hansgrohe ontvingen al kort na hun verschijning de onderscheiding if Design Award 2017.

hansgrohe bundelt zijn innovatievermogen

De keukeninnovaties van hansgrohe bestaan in twee bedieningsvarianten. Beide geven de omgang met water een nieuwe invulling door een afzonderlijk bedieningselement op de rand van de spoelbak. Samen met de sBox zorgen ze voor een vlekkeloos gebruik. Kies een combinatie met:

  • hendel aan de rand van de spoeltafel om de waterhoeveelheid en -temperatuur te bedienen;
  • Select-toets om de waterstroom te starten en te stoppen evenals om de afvoer te openen en te sluiten.

De componenten zijn perfect op elkaar afgestemd en bezorgen u – naast kwaliteit, gebruiksplezier en functionaliteit – een optimale zekerheid bij de planning.

Steeds goed geadviseerd

Vind een verdeler in uw buurt