Spoeltafels: even divers als uw wensen

Vorm & functie - naadloos in elkaar overlopend

Wat als de spoeltafel plotseling uw favoriete werkplaats in huis zou zijn? Omdat deze perfect in uw eigen keukenplanning past – met compacte of ruime afmetingen. Omdat het handgelaste roestvrij staal hoge stabiliteit biedt. Omdat het een esthetische blikvanger is. Kortom: de nieuwe producten van hansgrohe vergeet u niet zomaar.

Nieuwe ideeën van hansgrohe voor moderne keukens.
Overtuigend design: de brede rand in L-vorm laat de mengkraan stralen en ziet eruit als een podium voor uw kookkunsten.

Die passen in elke keuken

Eindelijk volledig vrij bij de planning! Ontdek de spoeltafel, die aan uw eisen voldoet. Compact voor een éénpersoonshuishouden of met ruime afmetingen voor de hobbykok, die geniet van multitasking in de keuken. Met twee verschillende of evengrote spoelbakken en naar keuze met een geïntegreerd afdruipvlak (links of rechts). hansgrohe biedt voor nagenoeg elke keuken en gewoonte de geschikte spoeltafel.

Zet nieuwe bakens uit voor design in uw keuken

De esthetische vormgeving van het nieuwe assortiment spoeltafels zorgt voor een stijlvol accent in hun keuken: door de brede bakrand versmelten spoelbak en bedieningseenheid optisch tot één geheel. Zo behoudt u cool het overzicht, zelfs wanneer het er in uw keuken heet aan toe gaat. Het heldere, tijdloze design past harmonieus in elke keuken en kan met alle keukenmengkranen van hansgrohe gecombineerd worden.

Volkomen functioneel gelukkig

Dankzij het nieuwe assortiment spoelbakken van hansgrohe in vijf verschillende afmetingen is uw droomkeuken binnen handbereik. U beschikt over talloze varianten en mogelijkheden: een klassieke inbouw, als onderbouwvariant onder uw gewenste werkvlak of vlak aansluitend hierin geïntegreerd.

Zijn er te veel keuzemogelijkheden? Ontdek dan onze spoeltafelcombinaties. Zij vormen de perfecte drieklank van spoelbak, keukenmengkraan met innovatieve bediening aan de rand van de spoelbak en nieuwe sBox. Omdat de componenten optimaal op elkaar zijn afgestemd, bent u absoluut zeker bij de planning.

Productnieuwheid door hansgrohe in granietzwart lood.
Spoelbakken van hansgrohe zijn beschikbaar voor vlakke montage en opbouwmontage. De onderbouwvarianten zijn erg minimalistisch. Hier met twee bekkens in verschillende grootte.

Kwaliteit van hansgrohe voor langdurig plezier in de keuken

Vanzelfsprekend wenst u een keuken die u lang kunt gebruiken. Niet in het minst hecht u veel belang aan een stevige kwaliteit, die gemakkelijk te onderhouden is. De nieuwe spoeltafels van hansgrohe overtuigen niet alleen door design en functionaliteit, maar ook door de dikte van het materiaal en de details in handwerk. Bovenop het 1 mm dikke, handgelaste roestvrij staal is de zone rond de kraanwerkbank versterkt. Dat betekent dat de mengkraan niet gaat wiebelen.

Steeds goed geadviseerd

Vind een verdeler in uw buurt