Hoofdkantoor van de Hansgrohe Group in Schiltach, Duitsland.
Een wereldspeler stelt zich voor

De Hansgrohe Group in cijfers en feiten

De Hansgrohe Group, met hoofdkantoor in Schiltach (Duitsland), is een wereldspeler in de badkamer- en keukenbranche. Hier komt u meer te weten over het bedrijf en zijn waarden. Overigens: "hansgrohe" en "AXOR" zijn twee merken die tot de Hansgrohe Group behoren.

Geen toekomst zonder verleden

De Hansgrohe Group is een toonaangevend bedrijf op het gebied van innovatie, design en kwaliteit in de badkamer- en keukenbranche. Naast het premium merk hansgrohe, waarvan u momenteel de website bezoekt, behoort ook het designmerk AXOR voor luxebadkamers en -keukens tot de groep.

Het bedrijf, dat in 1901 in het Zwarte Woud werd opgericht, geeft met zijn mengkranen, douches en douchesystemen water vorm en functionaliteit. Unieke uitvindingen zoals

  • de eerste handdouche met verschillende straalsoorten,
  • de eerste uittrekbare keukenmengkraan, of zelfs
  • de eerste douchestang

zijn bepalend voor de geschiedenis van het bedrijf.

De Hansgrohe Group staat voor duurzame kwaliteitsproducten en verantwoording tegenover mens en milieu. De duurzame productie van hulpbronnenefficiënte producten is internationaal in de bedrijfsactiviteiten verankerd. 

Als u meer wilt weten over het bedrijf kunt u de onderstaande links gebruiken. Ze brengen u direct naar de website van de Hansgrohe Group. Daar hebben wij alle belangrijke informatie voor u gebundeld.

Succesfactor: onze medewerkers

Bij Hansgrohe werken mensen die met passie aan de slag gaan. Mensen die ervan houden om met mooi vormgegeven en goed functionerende kwaliteitsproducten bezig te zijn. Die in hun vakgebied uitblinken door hun buitengewone knowhow. Die zich elke dag opnieuw inzetten, ook voor het element water. Zij zijn de sleutel tot het aanhoudende succes van de Hansgrohe Group.

Steeds goed geadviseerd

Vind een verdeler in uw buurt