06/09/2018

Nieuwe merkwebsite www.hansgrohe.be

Het premium merk hansgrohe heeft een nieuwe website. Bij de ontwikkeling en vormgeving hebben de makers de wensen van hun klanten centraal gesteld. Met inspirerende tools, emotionele beelden en informatieve bijdragen vinden de klanten snel wat ze voor hun badkamer en keuken wensen. En ontdekken ze hoe ze met hoogwaardige producten een eigen thuis kunnen creëren, waarin ze zich lang goed zullen voelen.

Uitvoerformaat van de nieuwe website van het merk hansgrohe.
Informatie en inspiratie rond aantrekkelijke producten: www.hansgrohe.be kan men altijd en overal bekijken.

Gebruiksvriendelijk, inspirerend en emotioneel

De keuken en badkamer zijn zeer interessante ruimtes om in te richten. Voortaan ondersteunt het premium merk hansgrohe zijn klanten, maar ook zijn partners zoals sanitaire installateurs, planners en architecten, met een compleet nieuwe website: www.hansgrohe.be.

Inspirerende productpagina’s, creatieve toepassingen zoals Vind uw droombadkamer en informatieve servicerubrieken zoals Badkameradvies of Keukenadvies helpen gebruikers om op basis van hun wensen de juiste producten te vinden in het uitgebreide aanbod. Ook pagina’s over trends en nieuwigheden willen tot een frisse inrichting van badkamer en keuken inspireren. Zo kunnen designliefhebbers thuis aantrekkelijke en bijzonder functionele wellnessoases creëren. Gewoon vanop de sofa.

Duik met uw computer, tablet of smartphone onder in wondermooie productwerelden

Niet alleen de premium producten van de leider voor de sanitaire sector volgens iF nodigen uit om naar de nieuwe merkwebsite te surfen. De site overtuigt ook door zijn gebruiksvriendelijkheid, servicegerichtheid en optimale vormgeving voor mobiele apparaten. Zo is er bijvoorbeeld Vind uw droombadkamer: aan de hand van persoonlijke voorkeuren doet een generator voorstellen voor de stijl en inrichting, van extravagant, via natuurlijk gezellig, tot klassiek elegant. De prachtige resultaten kunnen worden bewonderd op een computer, tablet of smartphone. Op die manier kan men ook onderweg alles bijzonder comfortabel bekijken.

Informatieve website met veel service voor de badkamer- en keukenplanning

Naast inspiratie en ontspanning staat de planningsservice centraal. Zo helpt het Badkameradvies iedereen die een woning wil renoveren, bouwen of opfrissen, bij het vinden van de juiste douches, mengkranen, bedieningselementen of technologieën. Het Keukenadvies biedt excellente productoplossingen voor de spoelbak, het hart van de keuken.

Op www.hansgrohe.be woden consumenten en professionals dus met grondige en nuttige knowhow geïnformeerd. Het hansgrohe dealerzoeksysteem wijst de weg naar de dichtstbijzijnde speciaalzaak. De zoekfunctie met gps-ondersteuning is bijzonder handig op een smartphone. De nieuwe hansgrohe website wordt aangevuld met informatie over het bedrijf, de Hansgrohe Groep, en zijn waarden en carrièremogelijkheden.

Steeds goed geadviseerd

Vind een verdeler in uw buurt