hansgrohe design tub is getekend.
Internationaal bekroond

Buitengewoon design voor badkamer en keuken

Producten van hansgrohe zijn tijdloos, mooi en bijzonder functioneel. Dat wordt bevestigd door de vele designprijzen en onderscheidingen voor kwaliteit, die door jury’s van experts aan het premium merk werden toegekend. De Hansgrohe Groep is volgens iF een leider in design voor de sanitaire sector en staat op plaats 6 in de lijst van zo’n 2.000 bedrijven. Achter dit succesverhaal schuilt ook de jarenlange samenwerking met Phoenix Design.

Design maakt het verschil

Bij hansgrohe staan tijdens de productontwikkeling uw behoeften centraal: het verlangen naar meer plezier onder de douche en in de badkamer en naar meer comfort in de keuken. Het design van kranen en douches is bij hansgrohe dan ook geen doel op zich. Met onze moderne en tegelijk tijdloze merkproducten richt u uw persoonlijke wellnessbadkamer in en verlicht u uw werk in de keuken. Maximale kwaliteit en design dat de kortstondige modetrends overleeft, vormen de basis voor onze productinnovaties.

Daarvoor werken wij nauw samen met internationaal bekende designers, om producten te ontwikkelen waarin esthetiek en functionaliteit versmelten. Phoenix Design bepaalt al meer dan 30 jaar het gezicht van hansgrohe. De creatievelingen uit Stuttgart geven exclusief vorm aan het volledige assortiment van douches en mengkranen van het kwaliteitsmerk uit het Zwarte Woud. Samen werken Phoenix Design en hansgrohe aan een intelligent samenspel van vorm, functie en comfort, kortom: gebruiksvriendelijkheid. Phoenix Design heeft de afgelopen decennia alle sleutelproducten voor het merk hansgrohe ontworpen. Producten die technisch en visueel duurzaam zijn. 

Ontdek op de website van de Hansgrohe Groep nog meer over goed badkamerdesign.

De Hansgrohe Groep is volgens iF een leider in design voor de badkamerbranche

De door internationale jury’s toegekende prijzen benadrukken het kwaliteitsniveau en hoogwaardige design van de Hansgrohe Groep.

  • Het regent designprijzen voor hansgrohe: bijvoorbeeld ‘reddot Award – best of the best’, ‘iF Gold Award’ of ‘German Design Award’.
  • In de ranking van succesvolste bedrijven bij de designwedstrijden voor de begeerde ‘iF awards’ van het International Forum Design (iF) staat de Hansgrohe Groep momenteel op plaats 6. In deze lijst, die zo’n 2.000 bedrijven vermeldt, laat hansgrohe topmerken zoals Apple, BMW en Siemens achter zich. Het bedrijf is volgens iF een leider in design voor de sanitaire sector. De iF awards behoren wereldwijd tot de belangrijkste keurmerken voor product- en designkwaliteit. Het onafhankelijke instituut stelt de ranking sinds 2008 op en evalueert daarvoor de resultaten van zijn designwedstrijden.
Onderscheiden door onafhankelijke jury’s

Een selectie van onze internationale designprijzen

Steeds goed geadviseerd

Vind een verdeler in uw buurt