Een hansgrohe designmengkraan wordt getekend.
Internationaal bekroond

Buitengewoon design voor badkamer en keuken

Producten van het premium merk hansgrohe zijn tijdloos, mooi en bijzonder functioneel. Dat wordt bevestigd door talrijke designprijzen en onderscheidingen voor kwaliteit. De awards die de Hansgrohe Group ieder jaar weer van internationale jury’s van experts ontvangt, maken van het bedrijf een leider op het gebied van design in de sanitaire sector. Achter het succesverhaal schuilt ook de jarenlange samenwerking met Phoenix Design.

hansgrohe staat voor veelvuldig bekroond design

Bij hansgrohe staan uw behoeften centraal in de productontwikkeling. De wensen van onze klanten naar meer genot en comfort in badkamer en keuken zijn onze drijfveer. Het design van mengkranen en douches is bij hansgrohe nooit een doel op zich. Wij weten dat excellent design tijdelijke trends overleeft en dus investeringszekerheid voor onze klanten creëert. Modern, klassiek of avant-gardistisch: wij bieden voor elke stijl de passende uitrusting.

Design is voor hansgrohe geen kwestie van smaak, maar een instelling.

Het zoeken naar de intelligentste oplossing is ons hoogste doel. Want design en functie moeten hand in hand gaan. Alleen zo ontstaan fascinerende producten van uitstekende kwaliteit die de esthetische normen herdefiniëren. Samen met het veelvuldig bekroonde team van Phoenix Design werken wij continu aan nieuwe creaties.

hansgrohe’s vaste partner op het gebied van design: Phoenix Design

Phoenix Design bepaalt al meer dan 30 jaar het gezicht van hansgrohe. De creatievelingen uit Stuttgart geven exclusief vorm aan het volledige douche- en mengkranenassortiment van het kwaliteitsmerk uit het Zwarte Woud. Phoenix Design heeft de afgelopen decennia alle sleutelproducten voor het merk hansgrohe ontworpen. Producten die technisch en visueel lang meegaan en zo duurzaam en efficiënt mogelijk kunnen worden geproduceerd.

De Hansgrohe Group is een leider op het gebied van design en innovatie in de badkamerbranche

Design work at hansgrohe.

De Hansgrohe Group heeft al meer dan 600 awards gewonnen bij 50 internationale designprijzen. Een daarvan is de iF DESIGN AWARD: een wereldwijd erkend keurmerk voor buitengewone vormgeving. De iF GOLD AWARD is de belangrijkste prijs die door het International Forum Design wordt uitgereikt. In 2019 ging hij naar
hansgrohe Rainfinity.

Onderscheiden door onafhankelijke jury’s

Een selectie van onze internationale designprijzen

Steeds goed geadviseerd

Vind een verdeler in uw buurt