Vooruitziende blik over de hele lijn

Duurzaam productief met engagement en verantwoording

Wie een hansgrohe douche of mengkraan koopt, kan er zeker van zijn dat deze mooi en duurzaam is. Maar er zit nog veel meer achter. Vanaf het eerste idee tot en met de verpakking laat de Hansgrohe Groep niets aan het toeval over. Hier wordt geproduceerd met een efficiënt gebruik van hulpbronnen – en wel op een werkplek waar de mens centraal staat. En het ondernemingsbeleid? Vooruitziend en fair.

De Hansgrohe Groep: duurzaam succesvol – ook voor u

Het premium merk hansgrohe is afkomstig uit een bedrijf dat duurzaam ondernemen in zijn statuten heeft opgenomen. Langetermijndenken en verantwoord handelen: dat zijn de steunpilaren van het internationale succes van de Hansgrohe Groep. Concreet:

  • Verantwoord ondernemen
    Hansgrohe denkt en handelt duurzaam in al zijn vestigingen. Dit geldt voor zowel de productieprocessen als de zorgvuldige omgang met medewerkers en natuurlijke hulpbronnen.
  • Ondernemingsbestuur
    Bij Hansgrohe staan voortreffelijke resultaten bovenaan de agenda. Iedereen, van de basis tot de top, werkt aan de succesvolle drieklank van economie, milieu en maatschappij.
  • Maatschappelijk engagement
    Hansgrohe engageert zich ook los van zijn eigen zakelijke belangen. Het bedrijf zet zich in voor sociale en ecologische projecten.

Welke voordelen brengt dat met zich mee voor u als klant?

Uw hansgrohe badkamer- of keukenproduct werd milieuvriendelijk en maatschappelijk verantwoord vervaardigd. In uw huishouden werkt het betrouwbaar en zo zuinig mogelijk. Het is van hoge kwaliteit en duurzaam. Een goed gevoel.

Steeds goed geadviseerd

Vind een verdeler in uw buurt