Snel, actueel, altijd bij de hand

hansgrohe apps en mobiele services

Onze service voor u: gratis tools en toepassingen voor de badkamer- en keukenplanning op uw smartphone of tablet. De hansgrohe apps en mobiele services willen u inspireren en tonen u prachtige oplossingen voor bij u thuis. Verheug u op flexibel, interactief infotainment – waar u ook bent.

ハンスグローエ コンフォートゾーンには3つのタイプがあります
De app hansgrohe Showroom: badkamer- en keukenproducten interactief ontdekken en dealers in uw buurt vinden.

App hansgrohe Showroom voor iPad

Hartelijk welkom in de virtuele hansgrohe showroom. Leer uw nieuwe lievelingsproducten voor badkamer en keuken op informatieve en onderhoudende wijze kennen. Ontdek op uw iPad wat hansgrohe onder doucheplezier en watercomfort verstaat. Met boeiende toepassingen en filmpjes die u water op een nieuwe manier laten ervaren. En die uw planning al een flinke stap vooruithelpen.

Dit toont de app hansgrohe Showroom u:

  • Doucheplezier in alle dimensies. Vind uw individuele doucheoplossing – van moderne handdouches, via elegante Showerpipes, tot royale hoofddouches. Wat nog? Verschillende straalsoorten, comfortabele douchebedieningen en technologische innovaties.
  • Badkamerkranen – perfect in funcite en vorm. Laat u inspireren door onze bijzonder uitgebreide assortiment mengkranen. Zoekt u de passende mengkraan voor uw wasbekken? Onze configurator presenteert u ideale combinaties. Test eenvoudig verschillende hoogtes uit – voor meer vrije ruimte in de badkamer.
  • Doucheplezier, ook voor groenten. Maak van uw keuken een genots- en comfortzone. hansgrohe keukenmengkranen hebben verstelbare uittrekbare sproeiers, waterbediening met één druk op de knop, een comfortabele hoogte of draaibereik. Voor de mooiste werkplaats in huis.
  • Virtuele planningstool. Hoe zou deze douche of die mengkraan bij u thuis staan? Met de camerafunctie van uw iPad projecteert u de gewenste producten in uw eigen badkamer- en keukenomgeving. Voor uw favorieten is er een memo, die u kunt mailen of afdrukken.
  • Online dealers zoeken. Waar is de dichtstbijzijnde sanitair- of keukenspecialist die hansgrohe producten verkoopt? Onze uitgebreide lijst toont u direct de dealers in uw buurt – inclusief gps.

Probeer het zelf uit: de app hansgrohe Showroom - nu gratis downloaden via iTunes. Houd er rekening mee dat voor het gebruik van de app de desbetreffende gebruiksvoorwaarden gelden.

Steeds goed geadviseerd

Vind een verdeler in uw buurt