Man test hansgrohe douche.
Ontdek hansgrohe zelf

Kom onze douches en kranen ontdekken en testen.

Mooie producten trekken de aandacht. Mensen willen begrijpen hoe ze werken en hoe ze aanvoelen. Waar u ons ook tegenkomt, weet één ding: het enthousiasme voor hansgrohe is besmettelijk. U zou uiteindelijk een of meer van onze producten kunnen willen. Onmiddellijk. We nemen geen verantwoordelijkheid voor dit risico, maar we raden u aan om een gespecialiseerde retailer in uw regio te bezoeken.

Waar kunt u onze producten kopen?

Sporters: Voor intensieve ontspanning na een topprestatie is de hansgrohe douchetruck aanwezig bij veel sportevenementen, of het nu gaat om triatlon, wielrennen of hardlopen.

Vakantiegangers en weekendliefhebbers: Als u op vakantie bent in het Zwarte Woud of als u uit de regio komt, verwelkomen we u graag in de hansgrohe Aquademie in Schiltach. U kunt er onze producten ontdekken en uitproberen. Heeft u onze douches al geprobeerd? In de hansgrohe Showerworld kunt u alle douches naar hartenlust testen.

Renovatoren, huiseigenaren en alle geïnteresseerden: We nodigen u uit om onze showroom in Anderlecht te bezoeken om onze producten persoonlijk te ontdekken en te testen.

BOND RACING gaat achter de schermen

De BORA-hansgrohe wielerploeg tijdens een wedstrijd.
De BORA-hansgrohe wielerploeg tijdens een wedstrijd.

Heb je een passie voor topsport? Volgt u graag wielerwedstrijden? Dan bent u net als wij: hansgrohe is sinds 2017 de officiële titelsponsor van de BORA-hansgrohe eersteklas wielerploeg: de motivatie en kracht van onze wereldwijd succesvolle renners zijn voor ons een bron van inspiratie. Wat is de bron van deze motivatie? Hoe richten de atleten zich op de volgende stap? Waar vinden ze steun? De "Beyond Racing" online site, gepresenteerd door hansgrohe, neemt een kijkje achter de schermen en geeft een stem aan de teamleden. Volg de persoonlijke ervaringen en gedachten die het succes van het BORA-hansgrohe wielerteam mogelijk maken.

Steeds goed geadviseerd

Vind een verdeler in uw buurt