Zo sensueel en persoonlijk

RainTunes: douchescenario’s voor de geest

Zien, horen, ruiken en voelen: samen met experts hebben wij voor u sensuele scenario’s ontwikkeld waarmee douchen een heel persoonlijke ervaring wordt. Wilt u vol energie aan de dag beginnen of na het sporten even ontspannen? Wilt u zich na het werk opfrissen of de avond relaxed afsluiten? RainTunes verrast u met multisensorische douchemomenten.

De douche wordt een sensuele ervaring

Alles wat u hiervoor nodig hebt, is uw smartphone en de hansgrohe home app. Met een simpele tik laadt de app het geselecteerde scenario naar de douche, waar het dan met de play-knop kan worden gestart.

Een nieuw tijdperk in de badkamer

De wereld draait steeds sneller – de stress neemt toe en daarmee ook onze behoefte aan rituelen om het dagelijkse leven even te vertragen en ons evenwicht terug te vinden. Niet voor niets zijn meditatie en wellness populaire thema’s van onze tijd. De badkamer wordt een toevluchtsoord waar wij alles kunnen loslaten en weer helemaal tot rust kunnen komen. De recente digitale technologische mogelijkheden laten ons toe om water op een rijkere en dus nieuwe manier te ervaren. Zo vervullen wij ons verlangen naar rust en harmonie. Dat maakt van het dagelijkse doucheritueel een heel persoonlijke beleving.

Zeven vooraf geconfigureerde douchescenario’s voor elke stemming

hansgrohe lanceert RainTunes met zeven douchescenario’s. Hier worden water, beeld, geluid, licht en geur gecombineerd tot een harmonieus samenspel. Met RainTunes wordt douchen een wellnessmoment voor tussendoor of een rustgevende voorbereiding op het slapengaan. Ervaar uw persoonlijke doucheplezier – voor een perfecte start van de dag, deugddoende ontspanning na het werk of heerlijke verfrissing na het sporten. Kies op basis van uw stemming en het tijdstip een van de vooraf geconfigureerde scenario’s. Met een simpele tik start uw douche de gekozen beleving.

Hartelijk welkom in het tijdperk van sensuele douchemomenten!

Bij de ontwikkeling van de scenario’s hebben talrijke experts ons geholpen. Zo kwam het trainingsprogramma tot stand in nauwe samenwerking met de wielerploeg hansgrohe-BORA. Akoestische klankwerelden vormen een harmonieuze symbiose met de waterchoreografieën. Geuren die speciaal voor de scenario’s zijn ontworpen, verwennen u op een aangename manier. Naargelang het doucheprogramma worden aangepaste fotoreeksen op een videoscherm weergegeven. Leds creëren bijpassend Ambilight, dat de hele badkamer in sfeervol licht onderdompelt. En u? Laat u meevoeren in een unieke wellnesservaring.

 

Met deze uit het leven gegrepen stemmingen helpt RainTunes u de dagelijkse uitdagingen op een aangename manier aan te pakken:

Helemaal los – RainButtons

RainButtons zijn losse bedieningsknoppen die u vrij in de douche kunt plaatsen. Ze dienen om de straalsoorten, de hoeveelheid water en de temperatuur te regelen. Via bluetooth worden uw wensen doorgegeven aan een centrale watereenheid achter de wand en daar uitgevoerd. Op deze manier hebben wij de bediening gescheiden van de mengkraan en kunt u de RainButtons aanbrengen waar u maar wilt. Dit geeft gebruikscomfort een heel nieuwe dimensie: zo kunt u bijvoorbeeld de knop ‘warm-up’ buiten de douche, naast de lavabo of zelfs in de slaapkamer plaatsen. Het scenario van uw keuze laadt u via de hansgrohe home app direct naar de douche. Daar drukt u dan gewoon op de play-knop om van het multisensorische programma te genieten. Bij het RainButton systeem passen de digitale douches Rainfinity.   

Alles in één oogopslag – RainPad

Met de RainPad wordt de douche bediend via een vast geïnstalleerd, centraal bedieningspaneel. Stuur daarvoor, opnieuw met behulp van de hansgrohe home app, het douchescenario van uw keuze naar de RainPad. Tik vervolgens op play op het touchscreen om het programma te starten. Of stel zelf uw individuele dagelijkse doucheritueel in: de temperatuur, hoeveelheid water en straalsoort kunnen op elk moment worden ingesteld en gewijzigd. De RainPad kan met alle hansgrohe douches worden gecombineerd. 

 
RainScent: hansgrohe douchetabs met sensuele geuren.
hansgrohe RainScent douchetabs vervolledigen de douche-ervaring met geuren. Ze zijn veganistisch en verwennen u met etherische olie.

Douchetabs met vijf sensuele geurwerelden – RainScent

Het totaaleffect van de scenario’s kunt u nog versterken met bijpassende geuren. RainScent douchetabs zijn verkrijgbaar in vijf verschillende varianten: lavendel, granaatappel, bergamot, zilverspar en rozemarijn/citrus. Of u nu even wil ontspannen, genieten of u opfrissen: de geuren zijn volledig op de RainTunes doucheprogramma’s afgestemd. Leg de tab in de houder en plaats deze op de douchevloer. De houder is speciaal voor de tabs ontwikkeld, past perfect bij de RainButtons en zorgt voor een gelijkmatige verspreiding van de geur. Geniet van het aroma van natuurlijke etherische olie en laat u bij het douchen meevoeren in een sensuele totaalervaring.

Wilt u graag direct contact met ons opnemen?

Stuur ons gerust een e-mail.

 
Steeds goed geadviseerd

Vind een verdeler in uw buurt