hansgrohe CoolContact

Thermostaten met koel oppervlak: meer veiligheid in de badkamer

hansgrohe CoolContact verhindert dat de thermostaat heet wordt en maakt het doucheplezier zo nog veiliger. Waterregelaars die met deze koeltechnologie zijn uitgerust, zijn altijd aangenaam om aanraken. De extra ‘innerlijke’ veiligheid verhindert pijnlijke aanrakingen of brandwonden. De aanschaf loont vooral wanneer er jonge kinderen in uw gezin zijn. 

hansgrohe badthermostaat met koel oppervlak.
Aanraken a.u.b.: met hansgrohe CoolContact blijft de behuizing van uw thermostaat altijd aangenaam koel. De reden: gecontroleerde koudwatervoering.

CoolContact verhindert dat de thermostaatbehuizing heet wordt 

Met hansgrohe CoolContact zijn nieuwsgierige kinderhanden beschermd en ook bij het onzeker tasten naar de regelaars dreigt er geen gevaar. Dankzij deze veiligheidstechnologie wordt het koude water dat uit de leiding de thermostaat binnenstroomt, immers gericht langs het oppervlak geleid. Zo blijft de behuizing aan de buitenkant altijd aangenaam koel. Het hete water komt nog niet eens in de buurt ervan. Zo kan iedereen van het gezin zich zorgeloos in de douche of het bad bewegen.

Zo werkt het: gecontroleerde koudwatervoering

Het binnenstromende koude water wordt in de basiseenheid van de thermostaat zodanig geleid, dat het direct achter de complete voor- en bovenzijde stroomt. Het stroomt hierbij van rechts naar links – in de richting van de thermostaatkardoes. Het hete water wordt vanuit de wandaansluiting direct en zonder omwegen naar de kardoes geleid. Het gemengde water stroomt, omgeven door koud water, vanuit de kardoes naar rechts naar de uitloop. En dit langs de achter- en onderzijde.

NIEUW: Ecostat E – zorgeloos doucheplezier voor het hele gezin

hansgrohe heeft zijn innovatieve technologie in een hoogwaardige designthermostaat gegoten: Ecostat E. Deze waterregelaar voor douche en bad overtuigt met zijn veilige innerlijk en SoftCube uiterlijk, dat wil zeggen: geometrische vormen met zacht afgeronde randen. De eenvoudige bediening van de ergonomische grepen en de duidelijke opschriften zijn ideaal voor kinderen en senioren. Extra veiligheidsfeature van Ecostat E: de SafetyStop functie voor een instelbare temperatuurbegrenzing. Hiermee kan het douche- en badwater niet te heet worden.

NIEUW: Croma E – maakt uw badkamer mooier, veiliger en comfortabeler

De Ecostat E maakt van douchen met de nieuwe Croma E Showerpipes een veilige douche-ervaring. En een aantrekkelijke, want ook de solide hansgrohe doucheklassieker Croma toont zich in het uiterst moderne SoftCube design. Met heldere vlakken en zacht afgeronde hoeken voelen de hoofd- en handdouche even goed aan als ze eruitzien. Croma E staat voor fris design, intuïtieve bediening, doordachte functies, een aantrekkelijke prijs – en is ideaal voor de gezinsbadkamer.
Steeds goed geadviseerd

Vind een verdeler in uw buurt