Stel van de ‘silver generation’ in hun persoonlijke hansgrohe droombadkamer.
Vier droombadkamers, vier verhalen

Breng uw badkamerdromen tot leven!

In samenwerking met PHOENIX Design, architect Peter Ippolito en zijn internationaal gerenommeerde designstudio Ippolito Fleitz Group zet hansgrohe nieuwe maatstaven op het gebied van badkamerdesign. In de volgende vier sfeervoorbeelden tonen wij u het harmonieuze samenspel van douches, mengkranen, meubels, keramiek en spiegels. Ontdek hier uw nieuwe droombadkamer!

Uit één hand: totaaloplossingen voor uw badkamer

Voor een unieke waterbeleving denken wij bij hansgrohe niet meer in termen van afzonderlijke productoplossingen, maar transformeren wij verschillende elementen tot totaalconcepten voor de badkamer. Daarmee bieden wij, naast inspirerende ideeën, mengkranen, douches en accessoires, nu ook meubels, keramiek en spiegels. Zo creëren wij een perfect coherente, interactieve omgeving volgens uw persoonlijke smaak. Wij breken met traditionele dictaten, herdefiniëren comfort en maken designdromen waar.

Herontdek wellness

Onze 3 volledig herdachte droombadkamers zijn stijlvolle plekken vol emoties en mooie momenten. Het zijn ruimtes waar u kunt ontspannen en zich goed voelt. Waar u met al uw zintuigen van water kunt genieten. Elke droombadkamer is uniek. Hoe ziet de uwe eruit? Welke gevoelens moet hij oproepen?

Herontdek passie

Met de volgende 3 totaalconcepten wil hansgrohe u inspireren om een antwoord te vinden. Uw eigen droombadkamer is natuurlijk altijd gebaseerd op uw stijl en behoeften, uw levenssituatie en de ruimte in uw woning. U kunt hem helemaal volgens uw wensen individueel samenstellen.

Herdenk uw badkamer!

Cover hansgrohe News-Journal 2023

hansgrohe nieuwigheden 2023

Zoekt u een specifiek product of een volledige badkamer? In deze hangrohe brochure vindt u inspirerend informatie- en beeldmateriaal over het assortiment van het premiummerk.

hansgrohe Novelties 2023

Steeds goed geadviseerd

Vind een verdeler in uw buurt