2Spray Select bespaart tijd en kosten

De allrounder onder de keukenmengkranen

Doe alles met één hand en geniet van extra vlot werken: water onderbreken, weer laten stromen en de straalsoort veranderen. Uw tweede hand blijft vrij. Met de functionele upgrade van de lijnen M71 en M51 worden nu twee functies aan de douchekop verenigd: de Select knop en straalomstelling. Dat vergemakkelijkt het werk en zorgt bovendien voor efficiënt watergebruik aan het aanrecht.

Vloeiend watergebruik aan de spoeltafel en meer keukenplezier

hansgrohe mengkraan met straalomstelling en Select knop.
De keukenmengkraan M51 met 2Spray Select functionaliteit kan met één hand worden bediend: water onderbreken en weer laten stromen met Select, de straalsoort veranderen met de knop aan de voorkant.

De 2Spray Select functionaliteit versnelt niet alleen het werk aan het aanrecht, maar verbetert ook het resultaat ervan. Schakel met één hand om van de laminaire naar de geoptimaliseerde douchestraal, die zachter en wijder op uw groenten of kookgerei valt. Een aangepast inzetstuk in de uitloop zorgt voor minder spatten bij het afspuiten en uitspoelen en maakt het water streelzacht voor de handen. Zo blijft de werkplek schoon, terwijl u toch van volle waterkracht aan de spoeltafel kunt genieten. 


De nieuwe all-in-one aanrechtmengkranen met twee straalsoorten zijn bovendien hulpbronnenefficiënt. De douchestraal verbruikt gemiddeld slechts 3,5 l/min zonder aan prestatie in te boeten. Zo gaan wij bewuster om met ons belangrijkste levensmiddel, water. En dat voelt u uiteindelijk ook in uw portemonnee.

Met de sBox van nog meer flexibiliteit genieten

De slimme hansgrohe sBox verandert de keukenmengkraan met straalomstelling in een keukenhulp die u niet meer wilt missen. De innovatieve slanggeleiding zorgt voor snelle werkprocessen en maximale flexibiliteit. De slang kan vlot worden uitgetrokken tot een lengte van 76 cm en wordt comfortabel en veilig weer in de kraan geleid. Dat betekent een aanzienlijk grotere actieradius. In rustpositie zit de douchekop dankzij de MagFit magneethouder perfect passend op de buis. Goed om weten: bij de keukenmengkranen met 2Spray Select functionaliteit is de sBox al bijgeleverd.

Steeds goed geadviseerd

Vind een verdeler in uw buurt