Wasplaats met twee Xevolos E lavabo’s.

Xevolos

Met de lavabo’s en meubels van Xevolos E realiseert u uw gedroomde wasplaats. Het architectonische design combineert duurzaamheid, topkwaliteit, functionaliteit en comfort. Geniet van volledige vrijheid bij het ontwerp, helemaal volgens uw stijl en behoeften. Producten bekijken

Met Xevolos E maakt u een designstatement

Xevolos E lavabo’s zijn de ideale keuze voor wie verfijning en hoge kwaliteit wenst. De keramiek overtuigt met zijn architectonische, geometrische design, smalle randen en naadloze look. De esthetische uitstraling wordt geaccentueerd door het binnenbekken zonder overloopgat. Ontdek de hoogwaardige details en de buitengewone vormgeving, helemaal volgens uw ideeën.

Perfecte combinaties voldoen aan alle eisen

Xevolos E meubels zijn perfect afgestemd op de bijbehorende lavabo’s en verkrijgbaar in tal van maten. De tijdloze kubusvormen bepalen de stijl van uw badkamer en zorgen voor een uniforme totaallook. U kunt kiezen uit drie verschillende corpusoppervlakken en de inzetstukken van de fronten zijn verkrijgbaar in glas, houtpatroon en keramiek. Met Xevolos E kan dus maximaal op maat worden gewerkt – en altijd volgens hoge designstandaarden.

Xevolos E lavabo’s: hoogwaardige en tijdloze stijliconen

Ontdek het eersteklas design dat de Xevolos E lavabo’s tot tijdloze stijliconen maakt. Ondanks de elegante minimalistische vormgeving bieden ze voldoende ruimte voor alle benodigdheden. Het ruime binnenbekken vergemakkelijkt de dagelijkse routine en kan vrij en flexibel worden gebruikt. Voor een consistente, stijlvolle totaallook in uw badkamer kunt u de architectonische Xevolos E lavabo’s perfect combineren met de bijpassende meubels.

Veelzijdige varianten voor een indrukwekkend resultaat  

Het Xevolos E assortiment biedt optimale oplossingen voor elke levensstijl. Met afmetingen van 36 tot 120 cm en de keuze tussen één of twee lavabo’s creëren wij ruimte voor u en uw behoeften, ongeacht of u single bent of een groot gezin hebt. Afhankelijk van de grootte is de Xevolos E keramiek verkrijgbaar zonder, met één of met twee kraangaten, zodat u zelf kunt bepalen welk type mengkraan wordt geïnstalleerd.

Perfecte look, maximaal comfort

Denk daarbij aan de optimale combinatie van lavabo en mengkraan, om elke dag weer in stijl van een bijzondere waterbeleving te genieten. Wij hebben voor onze inrichting van de Xevolos E wasplaats gekozen voor de Metropol wandmengkraan in Brushed Bronze. Maar er zijn veel meer mengkranen waarmee u een harmonieus geheel kunt creëren, als u de voorkeur geeft aan een ander type. Zo raden wij aan om een model uit de lijnen Metropol, Finoris of Tecturis E op de Xevolos E lavabo te installeren. Onze aanbevolen duo’s zijn op compatibiliteit gecontroleerd in het kader van hansgrohe ComfortZone tests, om vervelende waterspatten te voorkomen en maximaal comfort te garanderen. Laat u verder ook overtuigen door de onderhoudsvriendelijkheid van onze producten: Xevolos E lavabo’s zijn voorzien van het vuilafstotende SmartClean glazuur en gemaakt van robuust en krasbestendig sanitairkeramiek.

Xevolos E meubels: vele varianten – unieke look

Met Xevolos E meubels brengt u uw persoonlijke stijl perfect tot uiting en maakt u een krachtig statement in uw badkamer. Het elegante minimalistische design versterkt de rechtlijnige vormentaal van de wasplaats. Met lavabo-onderkasten, varianten voor consoles en (half)hoge kasten laat het Xevolos E assortiment niets te wensen over. U vindt altijd u de juiste oplossing voor de bijbehorende lavabo. Ontdek ook de mogelijkheden om uw wasplaats een eigen heel look te geven met deze meubels.

De karakteristieke rechthoekige, monochrome look legt de focus op de combinatie van elk corpusoppervlak met zijn specifieke metallic glazen inzetstuk

  • Corpus mat wit met inzetstuk wit metallic
  • Corpus mat zandbeige met inzetstuk zandbeige metallic
  • Corpus mat leigrijs met inzetstuk leigrijs metallic

De drie corpuskleuren kunnen ook worden gecombineerd met inzetstukken in donker eiken en gestructureerd brons. Geniet van meer comfort dankzij de SoftClose en PushOpen laden en PushOpen deuren. Deze innovatieve functies vergemakkelijken het dagelijkse gebruik de Xevolos E meubelen. De AntiFingerprint coating op de gelakte corpusoppervlakken garandeert een blijvend mooie look en eenvoudige reiniging. Dankzij de ruimtebesparende sifon is in de bovenste laden geen uitsparing vereist, waardoor ze meer opbergruimte bieden. En met de slimme IntraStoris ladeverdelers houdt u alles altijd mooi georganiseerd.

Hoe worden onze producten gemaakt?  

We geven je een kijkje achter de schermen bij de productie van keramiek en meubelen, waarbij we onze knowhow, technieken, expertise en toewijding aan onze producten belichten.

Meubeldesign dat een blijvende indruk maakt

Milieu- en kwaliteitslabels voor hansgrohe badkamermeubels.
Xevolos E meubels scoren op het gebied van duurzaamheid. De Deutsche Gütegemeinschaft Möbel (DGM) heeft de serie gecertificeerd en bekroond voor het gebruik van milieuvriendelijke en emissiearme materialen.

Xevolos E meubels zijn niet alleen een statement qua design, maar ook qua duurzaamheid. Wij werken met milieuvriendelijke materialen en verbeteren non-stop de productieprocessen. Het gebruikte hout is aantoonbaar afkomstig van duurzaam bosbeheer. De badkamermeubelserie Xevolos E is gecertificeerd door de Deutsche Gütegemeinschaft Möbel (DGM) en onderscheiden met de volgende labels: ‘Golden M’, deelname aan het ‘Klimapakt der Möbelindustrie’ (CO2-voetafdruk), ‘Made in Germany’ en ‘Emission class for furniture’ (categorie ‘kasten’: hansgrohe voldoet aan de voorschriften voor emissieklasse A). En dankzij de plasticvrije verpakkingen levert u met keramiek van hansgrohe een belangrijke bijdrage om afval te beperken.

Sort by
87  Resultaten
Steeds goed geadviseerd

Vind een verdeler in uw buurt