EluPura Original toilet in rond design.

EluPura Original

Bent u klaar voor een upgrade van uw badkamer? EluPura Original in rond of SoftCube design combineert een geweldige vormgeving met uitzonderlijke spoelresultaten en buitengewoon comfort. De spoelrandloze toiletten passen in veel badkamerstijlen en zijn geschikt voor zowel nieuwbouw als renovatie. Ze helpen bovendien water te besparen. EluPura Original is goed te combineren met verschillende hansgrohe lijnen in bijpassend design. Producten bekijken

Fantastisch design in twee varianten – past gewoon overal

Bent u aan het bouwen of renoveren en zoekt u strak en functioneel design dat bij uw woonstijl past? Vindt u kwaliteit en duurzaamheid erg belangrijk en wilt u in uw badkamer zuinig met water omgaan om uw impact op het milieu te verminderen? Een EluPura Original toilet helpt u om bij te dragen aan een groenere wereld. 

EluPura Original: uw persoonlijk plekje van ontspanning

EluPura Original biedt u toiletten en bidets, hangend of staand, in twee designvarianten: rond en SoftCube. Beide modellen zijn gekenmerkt door een strakke, moderne en hoogwaardige vormgeving. Hetzelfde design is doorgetrokken in de hele serie, die ook urinoirs voor wandmontage omvat. Accessoires zoals wc-brillen en stortbakken (voor de staande versie) maken het assortiment compleet.

Harmonieus combineren met EluPura Original

U hoeft alleen nog te beslissen welke designvariant het beste bij uw smaak en interieur past. EluPura Original maakt het u gemakkelijk om uw badkamer harmonieus in te richten. Het ronde en SoftCube design past uitstekend bij de Xanuia Q lavabo’s, Xelu Q badkamermeubels en Xarita Lite badkamerspiegels. Ontdek hoe EluPura Original zich perfect in de meest uiteenlopende ruimtes integreert en uw badkamer in een persoonlijk plekje van ontspanning verandert.  

EluPura Original combineert esthetiek met kwaliteit en comfort

Bij de EluPura Original toiletten geniet u van een reeks kwaliteitskenmerken en functies waar u elke dag plezier van hebt:

  • Rond of SoftCube design dat bij de stijl van uw badkamer past. 
  • Breed assortiment aan hangende en staande toiletten, bidets, urinoirs, wc-brillen en -deksels, stortbakken.
  • Spoeltechniek AquaChannel Flush voor een effectieve reiniging met een krachtige waterstroom, die tegelijk waterbesparend is (geschikte stortbak vereist).
  • Eenvoudige reiniging: spoelrandloze geometrie, efficiënte spoeltechniek en QuickRelease voor een snelle verwijdering van wc-bril en deksel maken de reiniging eenvoudig.
  • Optioneel kunt u kiezen voor het SmartClean glazuur, dat vuilafstotend is, of het HygieneEffect glazuur, dat tegen bacteriegroei beschermt*.
  • Stille werking: de SoftClose functie zorgt ervoor dat wc-bril en -deksel zacht en geruisloos sluiten. Bovendien vermindert de geluidsisolatiemat, die tijdens de installatie wordt aangebracht, de overdracht van spoelgeluiden. 
  • Natuurlijkheid: EluPura Original toiletten zijn gemaakt van recycleerbare sanitaire keramiek en worden in een vrijwel plasticvrije verpakking aan u geleverd. 
  • Tijdbesparing: EluPura Original kan snel en eenvoudig worden geïnstalleerd, wat minder werk op uw bouwwerf betekent.

* Geldt voor de volgende colibacteriën: Escherichia coli ATCC 8739 en Salmonella enterica ATCC 13076 (keuring volgens ISO 22196:2011-08).

EluPura Original helpt u water te besparen

Wilt u een positieve bijdrage leveren tot een groenere wereld, door minder natuurlijke hulpbronnen te verbruiken en uw impact op het milieu te verkleinen? Bij hansgrohe zit het streven naar duurzaamheid in het DNA van het bedrijf. Zo is de spoelrandloze geometrie speciaal ontwikkeld om met slechts 4,5 liter per spoeling optimale resultaten te bereiken (in combinatie met een geschikte stortbak). De doelgerichte AquaChannel Flush spoeltechniek van hansgrohe stuurt met hoge efficiëntie een krachtige waterstroom door de toiletpot. Het verbruik van slechts 4,5 liter betekent een waterbesparing van 25 procent in vergelijking met een conventioneel spoelsysteem dat 6 liter verbruikt. In een huishouden van 1-2 personen komt dit neer op enkele duizenden liters water per jaar. 

De spoelrandloze geometrie van EluPura Original maakt schoonmaken eenvoudiger en dankzij de AquaChannel Flush spoeltechniek hoeven minder chemische schoonmiddelen te worden gebruikt. U kunt ook kiezen voor het speciaal ontwikkelde SmartClean of HygieneEffect glazuur, om de reiniging nóg efficiënter te maken en ervoor te zorgen dat minder schoonmaakproducten in het milieu terechtkomen.

Sort by
29  Resultaten
Steeds goed geadviseerd

Vind een verdeler in uw buurt