hansgrohe nieuwigheden voor de keuken.

Talis M54: minimalisme over de hele lijn

Design moet in de moderne keuken op verschillende situaties afgestemd zijn. Bij Talis M54 vindt u altijd de variant die bij uw keukenconcept past en doet u een statement op het gebied van perfectie. Op het kookeiland kan de mengkraan een opwindend slanke verschijning zijn, of kies voor een variant die optimaal voldoet aan de eisen van een kitchenette of keukenwand met bovenkast.

Een minimalistische keukenmengkraan in Matt Black.
De slanke keukenmengkraan Talis M54 met consequente vormgeving weet zeker ook in trendy Matt Black te overtuigen. De keuzemogelijkheden zijn op talloze keukenconcepten afgestemd.

In elke vorm een hoogtepunt in de keuken

Talis M54 biedt u een ruimte keuze aan varianten en functies – en altijd een compromisloos helder design. Zoekt u een mengkraan voor onder een bovenkast? Een keukenmengkraan die de blikvanger op uw kookeiland moet worden? Of misschien hebt u een harmonische oplossing voor uw nieuw geplande keukenwand nodig? In het brede assortiment van Talis M54 vindt u voor alle keukenconcepten en koopplannen een passende oplossing.

Gebogen of hoekig – minimalisme troef

Aan u de keuze: de minimalistische, consequent vormgegeven mengkraan met vlakke, verticaal geplaatste handgreep is verkrijgbaar in drie verschillende basisvormen en comforthoogtes: van ronde boog via L-design tot U-uitloop. Bovendien kunt u kiezen tussen drie exclusieve oppervlakken, die perfect bij de stijl van uw keuken passen of waarmee u bewust een contrast creëert: exclusief Matt Black, chroom of roestvrijstalen finish. Het design van Talis M54 is consequent doordacht: alle onderdelen, inclusief de sproeierslang, zijn qua kleur op elkaar afgestemd.

Bij de varianten met uittrekbare uitloop of sproeier is de sBox optioneel verkrijgbaar: met de veilige slanggeleiding in de onderkast geniet u van een ongekende flexibiliteit voor extra vloeiend werken.

Keukenmengkraan met rond gebogen uitloop.
De Talis M54 met rond gebogen uitloop overtuigt door een statig, ruimtebepalend silhouet in combinatie met functionaliteit. Het oppervlak Matt Black maakt van de kraan een echte blikvanger.

Talis M54 als prominente oplossing voor uw kookeiland

Maak van uw keukenmengkraan de ster op uw vrijstaande keukenblok met spoelbak. Talis M54 in langgerekte, rond gebogen uitvoering met ComfortZone hoogte 210 is bij uitstek geschikt voor het concept van een moderne open keuken, die met de woonfunctie versmelt. Het slanke silhouet is compromisloos, zonder visuele onderbrekingen van de basisvorm, heeft een exclusieve finish en blijft toch budgetvriendelijk. De optionele combinatie van de variant met uittrekbare sproeier en sBox biedt u een uitgebreide actieradius voor de doucheslang, die veilig onder de spoelbak wordt geleid en daar na gebruik direct weer wordt opgeborgen. Hierbij kunt u heel eenvoudig omschakelen tussen de laminaire en douchestraal – voor efficiënt werken. De magnetische sproeierhouder MagFit zorgt voor extra comfort. Of u kunt kiezen voor de variant met draaifunctie.

Ontdek hier de Talis M54 in werking
Keukenmengkraan met uittrekfunctie.
De Talis M54 met L-uitloop biedt voldoende bewegingsruimte onder bovenkasten en is dankzij de sBox bijzonder flexibel: de uittrekbare uitloop creëert een royale actieradius.

Talis M54 met uitloop in L-vorm – het ruimtewonder

De optimale oplossing onder bovenkasten aan het aanrecht: de aangepaste totale hoogte benut de ruimte met rechtlijnige esthetiek. Hierbij biedt de variant met ComfortZone 270 en horizontaal uittrekbare uitloop met laminaire straal extra veel flexibiliteit. MagFit zorgt ervoor dat de slang eenvoudig ingetrokken en altijd centraal teruggeplaatst wordt. De ergonomische bediening garandeert een veilige watervoering onder de bovenkast. De traploos instelbare draaiaanslag kan aan de spoelbak worden aangepast en voorkomt dat de mengkraan onbedoeld te ver wordt doorgedraaid. Ook voor de Talis M54 in L-vorm en met uittrekfunctie is het praktische slangopbergsysteem sBox verkrijgbaar.
Eénhandskeukenmengkraan aan de spoelbak.
Het minimalistische design van Talis M54 overtuigt – niet het minst bij de variant met U-uitloop. De slank uitstekende hendelgreep is plaatsbesparend en ergonomisch.

Talis M54 in U-design – beproefde look, slanke vorm

Het typische U-vormige design heeft een hoge herkenningswaarde voor situaties met of zonder bovenkast. De uitloop met ComfortZone 220 is even beweeglijk als variabel, de straalvormer voor de laminaire straal is discreet geïntegreerd. De draaibare uitloop heeft een instelbare aanslag, die verhindert dat de kraan ongewild buiten de spoelbak wordt gedraaid. Ook bij deze variant zijn de exclusieve kleuren Matt Black, chroom en de roestvrijstalen finish PVD verkrijgbaar, waar alle componenten van de mengkraan op zijn afgestemd.

Talis M54: schenk uw keuken een mengkraan met een sterke uitstraling. Het minimalistische design verfraait elke moderne keukeninrichting.

Minimalistisch design gaat met functionaliteit samen

Overzicht assortiment

Steeds goed geadviseerd

Vind een verdeler in uw buurt