hansgrohe producten ontdekken met plezier

Waterpret in Europa-Park: hansgrohe in Scandinavische stijl en in de waterwereld voor kinderen.

Wij houden van water en willen met het natuurelement genot en beleving voor iedereen creëren. Waterpret en weetjes worden in Europa-Park bij Freiburg aan hansgrohe producten gekoppeld – en dat zelfs twee keer: in de indoor waterwereld ‘Rulantica’ en op ‘Lítill Island – hansgrohe waterwereld voor kinderen’. Groot en klein leren hierbij meer over de bewuste omgang met water.

Rulantica: een Scandinavische waterwereld en het hele jaar door plezier

Waterattracties en badplezier, geïnspireerd door de schoonheid en mythologie van het Hoge Noorden: de indoor waterwereld Rulantica biedt het hele jaar door sprankelende pret voor het hele gezin. De 32.600 vierkante meter grote indoor wereld brengt de mythische wereld van Vikingen, zeemeerminnen en watergeesten tot leven. Rondom de glijbanen, waterval en het strand wachten liefdevol vormgegeven ontdekkingen met o.a. een Vikingstad op stelten, een avontuurlijke speeltuin met een gestrande driemaster en een gletsjerberg met verschillende waterglijbanen. Voor rustige momenten zorgt een lagune, terwijl het badplezier ook buiten verder gaat. Wie nog meer van Rulantica wil genieten: het nieuwe resort heeft ook een 4 sterren superior themahotel, ‘Krønasår’.

Het pure genot – tot onder de douche

Voor klein en groot valt in Rulantica nog meer te ontdekken: in de douches wacht veel doucheplezier met hansgrohe douches. De meer dan 3.500 bezoekers per dag genieten van XXL doucheplezier met de straalsoort PowderRain, die het lichaam zacht omhult, de ontspannende doucheregen RainAir en de innovatieve Rainfinity hoofddouches. Bovendien zijn de kleedruimtes voorzien van boeiende informatie over onze producten en innovatieve straalsoorten.

 

hansgrohe waterwereld voor kinderen in Europa-Park: plezier & meer

Water is het element waar wij elke dag intensief mee bezig zijn, wanneer wij onze mengkranen en douches ontwikkelen en ze telkens weer nog ietsje beter maken. Want wij willen er met onze producten voor zorgen dat water een waar genot en echte beleving voor de mensen wordt.

Dat water iets heel bijzonders en kostbaars is waar men duurzaam en verantwoord mee moet omgaan, willen wij zo veel mogelijk mensen bijbrengen. Niet in het laatst op ‘Lítill Island – hansgrohe waterwereld’, de kinderwaterwereld in het IJslandse themagebied. In Europa-Park draait ook hier alles rond het natte element. Klein en groot kunnen zich in het 500 m² grote waterlandschap, dat in samenwerking met Europa-Park werd ontworpen, naar hartenlust uitleven tussen glijbanen, pompen en klimtoestellen en zo het koele water van zijn meest sprankelende kant ervaren.

Watergeheimen ontdekken 

Bovendien nodigt een ontdekkersgrot uit om spelenderwijs meer te weten te komen over water. Doorspekt met allerlei weetjes over het kostbaar element, wordt de bewuste en verantwoorde omgang met het belangrijkste voedingsmiddel water aanschouwelijk voorgesteld.

Laat u meeslepen door onze passie voor het element water. Europa-Park en hansgrohe verheugen zich op uw bezoek aan de waterwereld ‘Rulantica’ en aan ‘Lítill Island – hansgrohe waterwereld voor kinderen’! Alle informatie over de openingstijden en toegangsprijzen vindt u op de website van Europa-Park.
Steeds goed geadviseerd

Vind een verdeler in uw buurt