hansgrohe waterstralen

Uit verschillende straalsoorten kiezen – naar wens douchen

Wie eenmaal het zintuiglijke genot van de hansgrohe straalsoorten ervaren heeft, zal nooit meer met minder willen douchen. In ons eigen straallaboratorium ontwikkelen en optimaliseren wij de straalsoorten, die bij uw persoonlijke behoeften passen. Voor de dagelijkse lichaamsverzorging, ontspanning of een verfrissende opkikker – met meer dan twaalf straalsoorten voldoen wij aan al uw wensen.

Spray type Rain from shower system Crometta.
De handdouche Raindance Select S 120 zorgt met de drie straalsoorten RainAir, Rain en Whirl voor afwisseling in het dagelijkse douchen.

Voor elk douchetype de passende straalsoort

Uit praktisch onderzoek is gebleken dat er drie verschillende douchetypes bestaan: Comfortdouchers laten zich graag uitgebreid verwennen. Sneldouchers willen snel al hun zintuigen activeren. Fitnessdouchers hebben een voorliefde voor gerichte ontspanning.

Omdat wij bij hansgrohe willen dat iedereen in het gezin volgens zijn persoonlijke douchestijl kan genieten, hebben wij de passende straalsoorten voor alle drie de karakters in één product verenigd. Bij de handdouche Raindance Select S 120 kan tussen de straalsoorten RainAir, Rain en Whirl worden omgeschakeld. Zo beslist u geheel naar wens of u wilt ontspannen, ontwaken of gemasseerd worden – dit alles comfortabel met één druk op de knop.

Ontdek waarom Raindance Select S 120 zo veel mensen overtuigt:

Door welke straalsoort laat u zich het liefste verwennen?

Wij bieden u een overvloed aan watervormen, waarmee u uw eigen verwendouche individueel kunt vormgeven. Ontdek met welke hansgrohe straalsoorten u de stress van alledag eenvoudig wegspoelt.

  1. RainAir: Een ontspannende doucheregen, die binnen in de douchekop met lucht wordt verrijkt. Daardoor voelt het water bijzonder zacht en vol aan. Het parelt over uw lichaam en hult u in een heerlijk gevoel. Deze streling lijkt op een zachte zomerregen en is echt iets voor genieters.
  2. Rain: Een krachtige regenstraal met een stimulerend en opkikkerend effect voor het hele lichaam. De aangename waterkracht is optimaal geschikt om shampoo uit te spoelen. Verder is dit de perfecte straalsoort voor een activerend begin van de dag of om tussendoor energie bij te tanken.
  3. Whirl: De wervelende massagestraal, die de stress van alledag wegspoelt. Hij maakt vooral in de nekstreek en aan de schouders spanningen los. Zoals de vingers van een masseur dwaalt de cirkelende helixstraal als een schroef over de huid. De ideale keuze om te ontstressen of zich na het sporten een dosis wellness te gunnen.
  4. PowderRain: Unieke douche-ervaring dankzij zacht omhullende microdruppels om met alle zintuigen van de douche te genieten en helemaal te ontspannen. Zes fijne openingen per sproeier vormen het water om in een fijne cocon van microdruppels die het hele lichaam zacht omhullen.

Andere hansgrohe straalsoorten zijn RainStream, CaresseAir, IntenseRain, Massage, Mono, TurboRain, Rainflow, Mix, Intense PowderRain en SoftRain. Meer hierover in de fotogalerij.

Een overzicht van de hansgrohe straalsoorten – laat u inspireren door de mooiste waterstralen

Talrijke straalsoorten, die afwisseling in uw dagelijks douchen brengen

Veel hansgrohe producten combineren een of meerdere straalsoorten in een handdouche, hoofddouche of zijdouche. Zo kunt u bij het douchen telkens weer van een andere waterperformance genieten: laat u eens ontspannend besproeien of draai de kraan volledig open, om snel klaarwakker te zijn.

Het bijzondere aan de hansgrohe straalsoorten is dat ze gepaard gaan met technologieën zoals EcoSmart of AirPower. Bij EcoSmart wordt het waterverbruik duurzaam gereduceerd, terwijl het effect nagenoeg onvervalst blijft. Bij AirPower daarentegen wordt aan het water lucht toegevoegd, waardoor de druppels voller en zachter worden. Uw water- en energiekosten zullen dalen.

Of u nu met IntenseRain uw zintuigen stimuleert, met de monostraal voor gericht genot kiest of met RainFlow de stress van alledag van u afspoelt: elke hansgrohe straalsoort is op zich een staaltje waterkunst en creëert met het kostbare goed een echte wellnesservaring. En zo wordt douchen een favoriete bezigheid.

Steeds goed geadviseerd

Vind een verdeler in uw buurt