Hier vindt u reserveonderdelen voor douche, badkuip en badkuip.
Online onderdelencatalogus

Het juiste onderdeel voor uw hansgrohe product

hansgrohe producten zijn hoogwaardig en ontworpen voor langdurig gebruik. Indien in de loop der jaren toch iets zou verslijten, dan vindt u hier de juiste onderdelen – uiteraard origineel van hansgrohe. Vervangstukken voor douche of mengkraan in badkamer of keuken hebben wij overzichtelijk voor u samengebracht in onze onderdelendatabase.

Vind tub sparepart by hansgrohe sneller.
De handige online onderdelencatalogus van hansgrohe helpt u met gedetailleerde overzichten het juiste onderdeel snel te vinden.

hansgrohe producten: heel eenvoudig onderdelen en technische informatie vinden

U wilt weten of een reserveonderdeel verkrijgbaar is of u hebt vragen over een badkamer- of keukenproduct en de werking ervan? De uitgebreide online onderdelencatalogus van hansgrohe geeft u een duidelijk overzicht.

In onze online onderdelendatabase vindt u alle producttechnische details, technische tekeningen en informatie over reserveonderdelen voor alle hansgrohe series. Gedetailleerde explosietekeningen tonen u precies hoe de verschillende componenten bij elkaar horen, opdat alles na de vervanging betrouwbaar blijft functioneren.

Verder vindt u hier servicehandleidingen, montage- en servicevideo’s. Deze bieden u hulp bij het vervangen van defecte onderdelen. Af en toe zijn hulpmiddelen benodigd: gereedschappen en O-ringen bijvoorbeeld, vindt u in de rubriek ‘Speciale onderdelen’. En om ervoor te zorgen dat uw hansgrohe producten langer mooi blijven, vindt u in onze onderdelencatalogus ook de bijbehorende onderhoudshandleiding.

Werp online een blik op de binnenkant van de producten

Onze online onderdelencatalogus is een handig naslagwerk dat zowel recente als oude badkamer- en keukenproducten bevat. Alle informatiebladen met onderdelenlijsten en artikelnummers zijn als pdf beschikbaar. Dat is overzichtelijk en vereenvoudigt uw bestelling bij een dealer.

Tekeningen, technische gegevens, reserveonderdelen en nog veel meer vindt u overigens ook in het productgedeelte van deze website. Klik daarvoor bij het product dat u interesseert, op de tab ‘Technische gegevens’ of ‘Toebehoren en onderdelen’.

Steeds goed geadviseerd

Vind een verdeler in uw buurt