Collage: dit is waar kwaliteit voor staat met hansgrohe.
Streng gecontroleerd, onafhankelijk gecertificeerd

Merkkwaliteit van hansgrohe bij mengkranen en douches

Wat is eigenlijk premium of merkkwaliteit? Voor ons betekent dat de hoogste kwaliteit in vorm en functie. Opdat u lang gelukkig en tevreden bent met uw hansgrohe producten. Strenge richtlijnen en tests tijdens de ontwikkeling en de productie zijn bij ons vanzelfsprekend. Bovendien bevestigen onafhankelijke keuringsinstituten meermaals de hoge kwaliteit. Op hansgrohe kunt u vertrouwen.

Hansgrohe levert merkkwaliteit, sinds 1901

Bij kwaliteit denkt men in de eerste plaats aan hoogwaardige producten. Die krijgt u bij ons, dat staat buiten kijf. Wij leveren immers alleen uitstekende, voor drinkwater geschikte materialen, die in langdurige tests werden gecontroleerd. Maar voor de Hansgrohe Groep betekent kwaliteitswerk nog veel meer. Voor het bedrijf steunt kwaliteit op vier pijlers: productkwaliteit, designkwaliteit, productiekwaliteit en servicekwaliteit.

Bij ons ligt de lat hoog. Onze klanten over de hele wereld en onze partners in vakbedrijven en projectbouw waarderen dat. Het is dus geen toeval dat de mengkranen- en douchefabrikant uit het Zwarte Woud één van de belangrijkste sanitairbedrijven ter wereld is – en binnen de branche een leider in design.

Het vierdimensionale kwaliteitsbegrip van Hansgrohe

 • Productkwaliteit. Vertrouw op veilige en sterke producten, die voor een lange levensduur ontwikkeld zijn. Hansgrohe kwaliteit betekent ook: gebruiksvriendelijkheid, een intelligente werkwijze, een eenvoudige montage en technologieën met een echte meerwaarde voor u.
 • Designkwaliteit. Excellent design overleeft kortstondige trends. Dat wil zeggen: onze tijdloze badkamerproducten zult u ook na jaren nog mooi vinden en graag gebruiken. Designkwaliteit betekent bij Hansgrohe altijd: innerlijke en uiterlijke schoonheid. De vele onderscheidingen en designprijzen bewijzen het.
 • Productiekwaliteit. In de productie kiest Hansgrohe voor uitgelezen materialen, hightech en precisiewerk. Maar ook voor milieubescherming, een efficiënt gebruik van de natuurlijke hulpbronnen en goede arbeidsvoorwaarden voor het personeel. Producten die op een dergelijke manier duurzaam en waardevol vervaardigd zijn, kunt u met een gerust geweten kopen.
 • Servicekwaliteit. Wij staan altijd voor u klaar. Ontmoet ons op beurzen en events, of ontdek onze mengkranen en douches live in de Hansgrohe Aquademies. Dat onze partners in installatie en handel optimaal zijn opgeleid, is eveneens in uw voordeel.

Bij sanitairproducten komt het aan op veiligheid, hygiëne en een hoogwaardige werkwijze. Daarom doet Hansgrohe wereldwijd een beroep op onafhankelijke keurings- en certificeringsinstituten, zoals TÜV of DVGW, wanneer het bijvoorbeeld gaat over de beveiliging tegen verbranding, de bescherming van drinkwater, de besparing van water en energie, een veilige bediening of elektronica. Hiermee benadrukt de merkfabrikant zijn hoge eisen op het gebied van kwaliteit, consumenten- en milieubescherming.

Testafdichting TÜV SÜD veiligheidsgoedgekeurd, productie onder toezicht.

Gecertificeerd door TÜV SÜD: ‘Sicherheit geprüft, Produktion überwacht’

Het TÜV-SÜD-keurmerk ‘Sicherheit geprüft, Produktion überwacht’ bevindt zich op huishoudtoestellen, bruingoed, sport-, speel- en vrijetijdsartikelen, gereedschappen en meubels. Met het keurmerk bevestigt TÜV SÜD dat de producten van de fabrikant voldoen aan de nationale en internationale normen. Bovendien worden ook de productievestigingen gecontroleerd.

Merkproducten en -series van hansgrohe die door TÜV SÜD goed en veilig zijn bevonden, zijn bijvoorbeeld:

 • hoofddouches Raindance Rainmaker, ook met verlichting
 • douchesets Unica Comfort met badgreep en voetsteun
 • inbouwspoelbakken van roestvrijstaal in alle maten en uitvoeringen.
Testafdichting van DVGW voor hansgrohe.

Gecertificeerd door DVGW (Duitse vereniging voor gas en water)

De activiteiten van DVGW hebben vooral betrekking op de onderwerpen veiligheid, hygiëne, milieu- en consumentenbescherming. Met haar keurmerk verzekert de vereniging een veilige gas- en watertoevoer volgens de hoogste internationale standaarden en helpt ze de branche in technisch-wetenschappelijke aangelegenheden.

Merkproducten van hansgrohe met het DVGW-keurmerk zijn onder meer:

 • opbouwmengkranen en -thermostaten voor baden en douches
 • inbouwmengkranen en -thermostaten voor baden en douches
 • inbouwlichamen
 • lavabomengkranen en bidetmengkranen met afvoeren
 • lavabomengkranen met aansluitslangen
 • handdouches
 • doucheslangen 
Steeds goed geadviseerd

Vind een verdeler in uw buurt