Product voor keuken met comfort en design van hansgrohe.
Keukens met hansgrohe

Tijdloos mooie mengkranen, spoeltafels en combinaties van hansgrohe voor uw keuken

De keuken is passie. De keuken is een ontmoetingsplaats voor het gezin en vrienden, om te koken, te eten, te ontspannen en te feesten. De perfecte ingrediënten voor een tijdloos stijlvolle en functionele omgeving met alle comfort zijn de mengkranen, spoelbakken en spoelbakcombinaties van hansgrohe. Daarmee wordt de keuken uw favoriete plek in uw woning. En of het werk? Dat gaat haast vanzelf.

Ontdek onze nieuwe producten voor een hoogwaardige keukeninrichting

Innovatieve producten in puristisch design: voor de mooiste momenten met water

Het hart van de keuken klopt waar het water vloeit. Daarom ontwikkelt hansgrohe telkens weer nieuwe ideeën waarmee u nog meer plezier beleeft aan water. Geavanceerde technologie en ergonomische perfectie zijn producteigenschappen die uw werk in de keuken efficiënter en aangenamer maken. Combineer een eenvoudig bedienbare keukenmengkraan flexibel met een hoogwaardige spoelbak naar keuze en geniet van een ongecompliceerd gebruik. Of laat hansgrohe voor u het optimale duo van spoelbak en mengkraan samenstellen. De zeer moderne spoeltafelcombinaties worden het middelpunt van uw keuken. Uitgelezen materialen en een degelijke afwerking zorgen voor duurzame tevredenheid.

Mengkranen, even individueel en hoogstaand als uw smaak

Ontdek met hansgrohe de wereld van moderne keukeninrichting en laat u inspireren door de laatste trends en nieuwigheden. Keukens met een aantrekkelijke eilandoplossing of open keukens met een vloeiende overgang naar de woonruimte: illustratieve voorbeelden helpen u om uw persoonlijke keuze te maken.

Hoe u uw eigen ideeën in een functioneel keukenontwerp omzet, toont hansgrohe u bij het keukenadvies. De beslissingen met betrekking tot de spoelbak en mengkraan spelen daarbij een bepalende rol. Ontdek bij ons keukenadvies innovatieve technologieën om efficiënter te werken aan de spoeltafel. Professionele tips voor de installatie en het onderhoud tonen u hoe u lang van uw hoogwaardige keuken kunt genieten.

Steeds goed geadviseerd

Vind een verdeler in uw buurt