Badkamer gids rondom hoofd douche en co.
Voldoende geïnformeerd en ondersteund

Service in merkkwaliteit

Wij bij hansgrohe willen dat u goed geïnformeerd bent. Hier vindt u nuttige informatie over onze producten, bijvoorbeeld over de reiniging of garantie. En infotainment: informeer u in brochures en apps over ons omvangrijke productassortiment, ook interactief. In de hansgrohe showroom of op beurzen kunt u alles live ontdekken: gewoon aanraken en uitproberen.

hansgrohe aan uw zijde

Wij zijn er voor u: bij hansgrohe krijgt u persoonlijk advies van opgeleide vakmensen, die zich om uw verzoek bekommeren – of u nu concrete vragen over een product hebt of gewoon meer informatie wenst. Sanitairspecialisten bieden ook voor complexe technische problemen een passende oplossing. De contactpersonen zijn ervaren badkamerspecialisten uit de toepassingstechniek, die enorm vertrouwd zijn met onze kwaliteitsproducten. Neem contact met ons op!

Op weg naar uw wellnessbadkamer laten wij u niet alleen

Ontdek hansgrohe live: maak gebruik van ons aanbod aan inspiratie en feiten en kom uw favoriete producten vóór de aankoop comfortabel testen in de hoofdvestiging van hansgrohe in het Zwarte Woud of in de showrooms van dealers die met hansgrohe voor de hoogste kwaliteit kiezen. 

Of u kunt in alle rust door de productwereld van hansgrohe bladeren in onze brochures. Hebt u vragen over de garantie? Alle informatie over de hansgrohe fabrieksgarantie vindt u op onze website. Misschien bent u ook geïnteresseerd in de apps en mobiele services die wij hier uitgebreid aan u voorstellen. 

Wij heten u graag welkom op een van de beurzen waar hansgrohe zich met zijn contactpersonen presenteert – misschien binnenkort al in uw streek.

Of bent u momenteel op zoek naar gedetailleerde informatie over een van onze producten, naar exacte afmetingen of praktische gegevens voor de installatie? De onderdelencatalogus bevat een schat aan informatie.

Wilt u nog meer weten? Het is goed mogelijk dat u het gezochte antwoord onder FAQ vindt, onze lijst van veelgestelde vragen. 

Steeds goed geadviseerd

Vind een verdeler in uw buurt