Partnership

hansgrohe op Living Tomorrow

Water is een kostbare hulpbron die ons dagelijks leven vormgeeft. In een tijd waarin technologische innovatie en duurzaamheid centraal staan in onze zorgen, is Hansgrohe trots op zijn partnerschap met Living Tomorrow, een revolutionair project dat de grenzen van innovatie en technologie onderzoekt om de toekomst vorm te geven.

Sinds 2020 zijn we trots om een van de partners te zijn van Living Tomorrow, een centrum voor toekomstgerichte innovatie.

In samenwerking met Living Tomorrow verleggen we de grenzen van de badkamer en keuken van de toekomst. Duik in een wereld waar water een meeslepende ervaring wordt, waar duurzaamheid tot leven komt dankzij innovatieve technologieën, en waar design samensmelt met functionaliteit om een uitzonderlijke leefomgeving te creëren.

Living tomorrow is de combinatie van 3 elementen. Een expérience center, waar u een voorproefje krijgt van het leven in 2030. Dan is er het voco-hotel en het gastronomische restaurant SAPOR.

Onze samenwerking met Living Tomorrow omvat de integratie van innovatieve hansgrohe-producten in het Huis van de Toekomst, zoals RainTunes*, Aqittura M91 en Tecturis. We hebben ook onze producten geleverd voor de badkamers van de 9 hotelsuites en de 90 standaardkamers, variërend van douchesystemen tot keukenkranen.

Meer informatie over het Living Tomorrow project vindt u op hun website.

*Niet beschikbaar voor verkoop in België

De badkamer van de toekomst

Voor de douche in het huis van de toekomst werd er voor het innovatiever RainTunes concept van hansgrohe gekozen. Deze unieke badkamerervaring, momenteel exclusief verkrijgbaar in Duitsland en Oostenrijk, zal de komende jaren in België geïntroduceerd worden.

Aan de wastafel staat onze nieuwe Tecturis S kraan, één van de nieuwigheden voor 2023. Verkrijgbaar in 2 varianten, ideaal voor een moderne badkamer.

Keuken van de toekomst

Ontdek in de keuken van de toekomst onze Aqittura keukenmengkraan. Dankzij deze kraan kunt u genieten van een onuitputtelijke bron van gefilterd water naar uw wens, rechtstreeks uit de kraan. Maar dat is niet alles! De Aqittura biedt bruisend water op aanvraag aan, zonder dat je flessen in de winkel hoeft te kopen. Door minder plastic te gebruiken, verminder je jouw impact op de planeet. Met de Aqittura is water nog nooit zo heerlijk en toegankelijk geweest.

Steeds goed geadviseerd

Vind een verdeler in uw buurt