Innovatie met emotie: de badkamer van de toekomst is sensueel.

Smart Living bij u thuis

Het nieuwe leven en wonen: heerlijk ontspannend

Door de digitale vooruitgang is het thema wonen aan de toekomst begonnen. Steeds meer functies regelen bijna elk aspect van ons dagelijkse leven op een intelligente manier. Maar ideeën op dit gebied zijn pas écht goed, als ze de mens centraal plaatsen.

Sensueel douchen met hansgrohe RainTunes.
Wij bij hansgrohe beschouwen de badkamer als een centrale plek voor ontspanning, evenwicht en herstel. Onze RainTunes douchescenario’s maken van water pure wellness.

De mens in het middelpunt

Wij willen dat u zich goed voelt bij u thuis. Dat u met behulp van de modernste technieken mooie momenten kunt beleven tussen uw eigen vier muren. Met onze nieuwste app-gestuurde Smart Living toepassingen geniet u van een multisensorische douche-ervaring. Bovendien helpt een innovatief watermanagementsysteem uw woning veiliger te maken. En binnenkort volgt nog meer. Vanuit onze rijke ervaring met water bestuderen wij voortdurend de toekomst.

De toekomst ziet er intelligent uit

Nieuwsgierig naar meer Smart Living met hansgrohe? Ontdek wat wij allemaal in petto hebben voor water, mens en huis: abonneer u op de newsletter.
 

Wilt u graag direct contact met ons opnemen?

Stuur ons gerust een e-mail.
Steeds goed geadviseerd

Vind een verdeler in uw buurt