hansgrohe online tool en stijlzoeker

Met deze badkamerideeën vindt u uw droombadkamer

Gaat u renoveren of droomt u van een volledig nieuwe badkamer? Hebt u al ideeën, maar wilt u ook graag professioneel stijladvies? Denk dan samen met ons na over de mogelijkheden. De hansgrohe stijlvinder helpt u om uw badkamerstijl te vinden. Kleuren, vormen en materialen: in deze sfeervolle stijlwerelden past alles bij elkaar. Wat past er bij u en in uw huis?

Droombadkamers ontdekken

Badkamerinrichting naar wens

Ontdek hier woonideeën en stijlwerelden voor de badkamer

De inrichtingsmogelijkheden in de badkamer zijn eindeloos. hansgrohe wil u helpen de optimale badkameruitrusting te vinden. Een uitrusting die bij het interieur van uw woning past. En die uw unieke persoonlijkheid accentueert. Vind uw droombadkamer van hansgrohe is een ontwerptool die inspireert. En met de stijlvinder kunt u beginnen plannen.

De speelse online tool vol droombadkamers

U hebt uw zinnen op een lichte wellnessoase gezet, een rustplek die tot ontspanning uitnodigt? U houdt van de Scandinavische stijl, die de authenticiteit van noordse landschappen in huis brengt? Of verkiest u puristische elegantie, zoals onlangs op hotel? Nee. Eigenlijk voelt u zich het beste in de oosterse speelsheid van een hamam. Kiezen is moeilijk …

Tijd om uw droombadkamer te ontdekken en doelgericht te plannen

Zo werkt het: De twee sfeerbeelden die u hier te zien krijgt, geven telkens een stijlwereld weer. Klik spontaan op de foto die u het meest aanspreekt (‘excentriek’ of ‘puristisch’). Dat doet u enkele keren. Zo maakt u de keuze klik na klik kleiner. Uiteindelijk stellen wij u badkamers voor die wellicht helemaal uw smaak zijn. Blijf dit spel herhalen, tot u uw droombadkamer hebt gevonden.

Een douche of mengkraan op de foto bevalt u? Bij de droombadkamers vindt u concrete informatie over de afgebeelde hansgrohe producten. U kunt ze liken of aan uw verlanglijst toevoegen. Met deze lijst en informatie bent u perfect voorbereid om naar een dealer te gaan.

Steeds goed geadviseerd

Vind een verdeler in uw buurt