Badkamerplanner van hansgrohe

Breng uw droombadkamer tot leven!

Hoe ziet uw droombadkamer eruit? Gebruik onze inspiratie om de hansgrohe badkamer van uw wensen te ontwerpen. Kies uit verschillende stijlen, materialen en kleuren en creëer een concept dat uw smaak perfect weerspiegelt.

In slechts enkele stappen ontwerpt u uw droombadkamer. Met onze eenvoudige planningtool creëert u online uw interieur in 3D. Kies uit verschillende stijlen, materialen en mengkranendesigns. Om de badkamer van uw wensen zo gemakkelijk mogelijk te realiseren, kunt u uw ontwerp opslaan en naar de installateur van uw keuze sturen.   

Ontdek onze hansgrohe droombadkamers

Wilt u meer inspiratie?

Verken hier met ons de mogelijkheden. De hansgrohe stijlzoeker helpt u om de juiste look voor uw badkamer te achterhalen. Kleuren, vormen, materialen: alles harmonieert in deze sfeervolle stijlwerelden. Wat past bij u en uw woning?

badkamer ontdekken

Badkamerinrichting naar wens

Ontdek hier woonideeën en stijlwerelden voor de badkamer

Er zijn oneindig veel mogelijkheden om uw badkamer in te richten. hansgrohe wil u helpen om de perfecte oplossing te vinden. Eentje die past bij het interieur van uw woning. Die uw unieke karakter accentueert. Vind uw droombadkamer van hansgrohe is een ontwerptool die inspireert. En een stijlzoeker waarmee u concreet aan de slag kunt.

De speelse online tool vol droombadkamers

Hebt u uw zinnen gezet op een lichte wellnessoase, een rustplek die uitnodigt om te relaxen? Houdt u van de Scandinavische stijl, die de authenticiteit van noordse landschappen in huis brengt? Verkiest u puristische elegantie, zoals onlangs op hotel? Of nee. Eigenlijk voelt u zich het beste in de oosterse speelsheid van een hamam. Kiezen is moeilijk …

Tijd om uw droombadkamer te ontdekken en doelgericht te plannen

Zo werkt het: De twee sfeerbeelden die u hier te zien krijgt, geven telkens een stijlwereld weer. Klik spontaan op de foto die u het meest aanspreekt (‘excentriek’ of ‘puristisch’). Dat doet u enkele keren. Zo maakt u de keuze klik na klik kleiner. Uiteindelijk stellen wij u badkamers voor die wellicht naar uw smaak zijn. Blijf dit spel herhalen tot u uw droombadkamer hebt gevonden.

Een douche of mengkraan op de foto bevalt u? Bij de droombadkamers vindt u concrete informatie over de afgebeelde hansgrohe producten. U kunt ze liken of aan uw verlanglijst toevoegen. Met deze lijst en informatie bent u perfect voorbereid om naar een verdeler te gaan.

Steeds goed geadviseerd

Vind een verdeler in uw buurt