Nieuwigheid van hansgrohe aan de spoeltafel

Opfriskuur met nieuwe productideeën voor uw keuken

Ontdek nieuwe productideeën voor combinatie aan de spoelbak. Met uittrekbare sproeier en twee straalsoorten voor hobbykoks of compact voor minimalisten. De serie M42 biedt u frisse productideeën voor de meestgebruikte plaats in de keuken. Nieuwigheden van hansgrohe voor elke omgeving en elk type keuken. Met vele varianten en een aantrekkelijke prijs.

Nieuwe keukenmengkraan met uittrekbare uitloop van hansgrohe.
De M42 keukenmengkraan met zijn moderne, organische design en nauwkeurige randen is een meerwaarde in elke keukenomgeving.

Laat u inspireren voor een upgrade aan de spoeltafel

Droomt u van een brede actieradius aan de spoeltafel en meer? hansgrohe presenteert met de moderne serie M42 nieuwe productideeën voor elke keukenomgeving, perfect op maat van elk type gebruiker. Alle keukenmengkranen van de serie M42 zijn draaibaar en verkrijgbaar met of zonder uittrekfunctie, zodat u het water geheel naar wens kunt sturen. De variant met twee straalsoorten zorgt voor flexibiliteit: schakel snel om tussen het vullen van grote potten en het afspuiten van ingrediënten of uitspoelen van pannen. De mengkranen met uittrekbare sproeier of uitloop zijn desgewenst ook met sBox verkrijgbaar. Dankzij de slanggeleiding onder de spoeltafel is het gebruik erg makkelijk. Bovendien kan de slang, naargelang de inbouwsituatie, tot 76 cm worden uitgetrokken.

Breed assortiment in een modern design

Geniet van ongekende keuzemogelijkheden: drie basisvormen en vijf verschillende hoogtes in twee oppervlakken staan voor modern design dat harmonisch in elke keuken past. Is de hoge booguitloop uw smaak of houdt u meer van de compacte oplossing – met of zonder uittrekslang? Wat u ook kiest, het royale greepdesign biedt veel bedieningscomfort en kan ook met zeephanden veilig worden bediend. Kies voor tijdloze designkwaliteit in uw keuken.

M42 overtuigt met functionele details

Dankzij de hoogwaardige schachtbevestiging lukt de montage van uw nieuwe mengkraan eenvoudig en gegarandeerd. De gekeurde PEX-aansluitslangen zijn verdraaibaar en temperatuurbestendig. De reiniging van de keukenmengkraan is snel dankzij de QuickClean-technologie en door MagFit blijft de uittrekbare sproeier veilig en vast in de kraanuitloop zitten. Wanneer slechts weinig ruimte beschikbaar is of de mengkraan voor een raam moet worden geïnstalleerd: bij de nieuwe, veelzijdige keukenproducten vindt u ook voor dergelijke situaties een slimme en esthetische oplossing. En niet in het laatst biedt het nieuwe assortiment ook een variant voor aansluiting op een warmwatertoestel.

Hier wordt elk keukentype geholpen

De keuken moet bij u en uw werkgewoontes passen, dat spreekt voor zich! Hierbij stelt elke kok en kokkin andere eisen aan de omgang met water. Gelukkig bieden de keuzemogelijkheden bij de serie M42 gepaste antwoorden:
De mengkraan met uittrekbare uitloop is veelzijdig inzetbaar.
De uittrekbare uitloop kan bij de varianten van de M42 met sBox tot 76 cm worden uitgetrokken en heeft dus een ruime actieradius.

De nadruk op functionaliteit: het praktische type

Het praktische type hecht belang aan functionele meerwaarde in een compacte vormentaal. Design moet een statement zijn, maar mag niet domineren. Bijvoorbeeld aan de kleine spoelbak. Ons advies: de mengkraan met schuin geplaatste uitloop en volumineuze normale straal. AirPower technologie vermengt het water royaal met lucht en zorgt voor een efficiënt gebruik van de natuurlijke hulpbronnen. De royale greep is ontworpen voor maximaal bedieningscomfort en is tegelijk een blikvanger.
Nieuwe keukenmengkraan met booguitloop voor hobbykoks.
De hoge M42 met ronde boog heeft een draaibare uitloop en desgewenst een uittrekbare sproeier. De variant met uittrekfunctie is met of zonder sBox verkrijgbaar.

Keukenhulp voor kookfans

De hobbykok en gepassioneerde kokkin waarderen maximale bewegingsvrijheid bij de vele werkstappen aan de spoelbak. Gouden tip: de volledig draaibare M42 met booguitloop, 220 mm hoogte (afstand tussen werkblad en uitloop) en instelbare straalsoort. Met één klik schakelt u aan de uittrekbare sproeier om tussen douche- en laminaire straal, terwijl u van een actieradius tot 76 cm geniet. De slang kan na gebruik heel eenvoudig in de sBox worden teruggeleid. Dankzij de magnetische sproeierhouder MagFit glijdt de slang nagenoeg geruisloos terug en wordt deze vanzelf in het midden van de kraanuitloop bevestigd.
Nieuw productidee voor de spoeltafel: compacte keukenmengkraan.
De keukenmengkraan heeft een efficiënte waterstraal, die door de AirPower technologie royaal met lucht wordt vermengd. Hoge designkwaliteit in compacte vorm.

Compact voor minimalisten

De minimalist heeft het graag klein, maar fijn: geen compromissen op het gebied van functionaliteit en duurzame kwaliteit. Dan past de compacte M42 variant met de ComfortZone 100 en een volledig draaibereik van 360 graden. Zo richt u de volumineuze normale straal precies op de plek waar u water in de spoelbak nodig hebt. De royale greep zorgt voor een veilige en exacte regeling van het water, ook met zeephanden.
Nieuwe hansgrohe keukenmengkraan voor montage voor een raam.
Functionaliteit en tijdloos design in het beste licht: de M423-H120 voor montage voor een raam kan eenvoudig uit de houder genomen en neergelegd worden, om het raam te openen.

Vrije ruimte voor het raam

Sobere elegantie voor het raam: deze plek met veel licht is ideaal voor een rechtlijnig designstatement. Het assortiment aan nieuwe producten biedt u een tijdloos elegante oplossing: M42, ComfortZone hoogte 120 mm, voor montage voor een raam. Om het raam te openen: de keukenmengkraan met een simpele handeling uit de houder nemen, neerleggen, klaar. Een ander pluspunt van de M42 als nieuwe keukenmengkraan aan uw spoelbak: het moderne, afgeronde design met horizontale uitloop en exacte randen biedt een meerwaarde in elke keukenomgeving.
Steeds goed geadviseerd

Vind een verdeler in uw buurt