Sportsponsoring der Marke hansgrohe.
BORA-hansgrohe

Na een topprestatie volgt diepe ontspanning

Onze passie voor water ligt aan de basis van ons engagement in de sport. Prestaties en het levenselixir horen tenslotte bij elkaar – net zoals hansgrohe en de mooiste momenten met water. Wielersport is innovatief en dynamisch en inspireert de massa’s, net zoals onze producten in de badkamer en keuken. Daarom is hansgrohe officiële titelsponsor van de UCI WorldTour wielerploeg BORA-hansgrohe.

Peter Sagan duscht mit hansgrohe Handbrause.
Peter Sagan, wereldkampioen wielrennen sinds 2015

Met hansgrohe beleeft men de mooiste momenten met water. Het kostbare element water is onafscheidelijk verbonden met sport. hansgrohe helpt te focussen op de volgende uitdaging en biedt na een dag vol inspanning de nodige ontspanning onder de douche. Zeker topsporters, die elke dag topprestaties leveren, waarderen het motiverende en belonende effect van een douche. Daarom is hansgrohe officiële titelsponsor van de eersteklas wielerploeg BORA-hansgrohe: een sport die bijzonder dynamisch en innovatief is en de massa’s inspireert, net zoals de hansgrohe producten in badkamer en keuken.

De ploeg BORA-hansgrohe maakt tempo – onze topsporters in actie

* 1.700 eindklanten uit DE, UK, FR, NL en BE testten de handdouche (2013-2015) bij trnd, de grootste community voor mond-tot-mondmarketing in Europa.

Steeds goed geadviseerd

Vind een verdeler in uw buurt