Sportsponsoring van het merk hansgrohe.
BORA-hansgrohe

EAT. RACE. SHOWER. REPEAT.

Als specialisten voor waterplezier zetten wij ons in voor de wielersport: hansgrohe is de officiële hoofdsponsor van het topteam BORA-hansgrohe. Ook in de Tour de France 2020 zal alles weer om prestatie en herstel, teamgeest en emoties draaien. Onze wielerprofs brengen in levendige podcasts verslag uit over de wedstrijden en vertellen hoe doucheplezier tegelijk voor ontspanning en nieuwe energie zorgt. 

Naar de podcasts

BORA - hansgrohe: podcast over het succesvolle team    

De jongens gaan tot het uiterste en inspireren met hun doorzettingsvermogen en dynamiek in deze veeleisende sport. Water is een belangrijk element in de dagelijkse dosis energie: hansgrohe helpt te focussen op de volgende uitdaging en biedt na afloop ontspanning in de douche. Dit samenspel van motivatie en beloning wordt door onze toprenners erg gewaardeerd, zeker ook tijdens de Ronde van Frankrijk 2020. 

Zowel in de voorbereiding op de volgende etappe als bij de verfrissende rust na een topprestatie ondersteunt hansgrohe met waterplezier onze profs tijdens een van de belangrijkste wielerwedstrijden ter wereld. Dankzij onze podcast kunt u erbij zijn, als de jongens zich voorbereiden op de start op 29 augustus of tijdens de wedstrijd persoonlijke ervaringen delen. Deze en andere informatie van achter de schermen brengen onze podcast-presentatoren u voor individueel genot tijdens een ‘relaxing moment’ bij u thuis.

Ontdek hoe u met hansgrohe ook in uw dagelijkse leven regelmatig een verfrissende pauze kunt inlassen. Voor nog meer inspiratie voor ontspannende momenten kunt u ons ook volgen op Facebook of Instagram.

Het succesvolle team BORA-hansgrohe rijdt om te winnen

Blijf op de hoogte

De wielerploeg BORA-hansgrohe informeert u op de officiële website en is ook actief op sociale media:
​​​​​​​
Steeds goed geadviseerd

Vind een verdeler in uw buurt