Sportsponsoring van het merk hansgrohe.
BORA-hansgrohe 

BEYOND RACING:
teamspirit en persoonlijke motivatie 

Wat verbindt ons met de wielersport? Ons hart klopt voor topkwaliteit en topteams. Zowel bij hansgrohe als in het wielrennen. Voor ons is teamspirit essentieel. En dus zijn wij sinds 2017 de officiële hoofdsponsor van de UCI World Tour ploeg BORA-hansgrohe. De motivatie van onze wereldwijd succesvolle renners inspireert ons.

BEYOND RACING neemt een kijkje achter de schermen

Houdt u van topsport en volgt u, zoals veel fans, enthousiast alle wielerwedstrijden? Dan vraagt u zich waarschijnlijk af wat de atleten drijft om elke dag opnieuw hun grenzen te verleggen. Waar halen zij hun motivatie, hoe focussen ze zich op de volgende uitdaging en waar vinden ze steun?
‘BEYOND RACING’ presented by hansgrohe neemt een kijkje achter de schermen en laat de teamleden aan het woord die onmisbaar zijn voor het succes van de ploeg. Luister naar de persoonlijke ervaringen en gedachten achter de topprestaties van professionele wielrenners.

Sinds 2017 is hansgrohe de officiële hoofdsponsor en het bedrijf heeft zijn verbintenis al verlengd tot eind 2024. 

Mensen staan centraal in het succesverhaal

Samen presteren, na de wedstrijd weer opladen, ontspannen en van vrijheid genieten: de wereld van BORA-hansgrohe zit vol met persoonlijke verhalen. Van de hippe snorren waarmee die de jongens de 120e verjaardag van hansgrohe vierden, tot persoonlijke ervaringen als profrenner en een unieke inkijk in de wedstrijden.

BORA-hansgrohe: met teamspirit naar de finish

Waar, wie en wanneer: naar de wedstrijdverslagen en video’s

De wielerploeg BORA-hansgrohe informeert u op de officiële website en is ook actief op de sociale media:

Steeds goed geadviseerd

Vind een verdeler in uw buurt