De keukenmengkraan met bruisend, gefilterd en gemineraliseerd water

Vrouw tapt water aan spoelbak met Aqittura M91.
Bruisend, gefilterd en gemineraliseerd

Aqittura M91: geoptimaliseerd drinkwater voor elke smaak

Met hansgrohe kunt u nu kiezen om leidingwater te filteren, te mineraliseren, te koelen en bruisend te maken. Gefilterd drinkwater is dus op elk moment in een handomdraai beschikbaar. Wij leveren het Aqittura M91 mengkraandesign in twee verschillende varianten – rond en vierkant – en met verschillende functies.

Aqittura M91 zorgt dagelijks voor meer welzijn

In de keuken is de spoelbak de spil waar alles om draait.
De stijlvolle ronde boog van Aqittura 210 past bijzonder harmonisch bij een keukeneiland zonder bovenkasten.

Ontdek een ongekende bron van algemeen welzijn. Dankzij Aqittura M91 hoeven geen compromissen meer te worden gesloten als het over drinkwater gaat. De kraan zorgt voor een goede balans tussen smaak en een evenwichtige voeding. Dit zijn onze 2 modellen telkens beschikbaar in 2 varianten (met of zonder uittrekbare uitloop):

  • Aqittura M91 FilterSystem is uitgerust met een innovatief filter- en mineralisatiesysteem, dat schadelijke stoffen uit het leidingwater verwijdert en er belangrijke mineralen aan toevoegt.
  • Aqittura M91 SodaSystem is uitgerust met de SodaBase en biedt naast het filter- en mineralisatiesysteem ook gekoeld en met CO² verrijkt tafelwater. Bovendien kan het systeem via de hansgrohe home app worden bediend.

Het fantastische design aan de spoelbak past in elke keuken. De besparing op plastic flessen en transport zult u waarderen. Hoe het dagelijkse leven er thuis ook uitziet: met Aqittura M91 zit je altijd in de flow.

Mineralen zijn essentieel voor een gezonde levensstijl

Vrouw drinkt aan haar bureau water uit een glas.
De keukeninnovatie van hansgrohe overtuigt met watergenot voor iedere smaak, gefilterd en veredeld. De filter- en mineralisatietechnologie MINTEC® optimaliseert het water precies zoals u het wilt.

U weet ongetwijfeld dat bepaalde mineralen in ons drinkwater onmisbare bouwstenen van een gezonde voeding zijn. Ons lichaam heeft ze nodig voor tal van functies, bijvoorbeeld voor spieren, botvorming en zenuwstelsel. Optimaliseer uw persoonlijke waterbalans met gezonde minerale zouten zoals magnesium, calcium, kalium en natrium. Kies uit de volgende hansgrohe filters:

  • Harmony bevat magnesium en kalium en verhoogt het drinkgenot ongeacht de hardheid van het water.
  • Life is optimaal voor regio’s met bijzonder zacht water, om de geringe hoeveelheid calcium te compenseren. Bovendien wordt het drinkwater veredeld met magnesium en kalium.
  • Sport is een mineralisatiefilter, dat de mineralen aanvult die tijdens het sporten of fitnessen worden uitgezweet, bijvoorbeeld magnesium, kalium en natrium.

De mineralen zijn afkomstig van Europees zoutgesteente en zijn in de dosering zorgvuldig op elkaar afgestemd (met de filtratie- en mineralisatietechnologie MINTEC®). Alle filters bevatten ook actieve kool. Zo kunt u zorgeloos kraantjeswater drinken en tegelijkertijd uw mineralenbalans verbeteren.

Er zij nog andere actieve koolfilters, optioneel met ionenwisselaar, verkrijgbaar. Zij zorgen voor een betere waterkwaliteit en verminderen indien nodig het kalkgehalte.

 Vrouw installeert filterpatroon in onderkast.
Comfortabel vervangen van de CO2-cilinder. De geïntegreerde universele schroefdraad voor de fles is zwenkbaar, zodat de fles zeer eenvoudig kan worden los- en vastgeschroefd.

SodaBase – de kern van Aqittura M91 SodaSystem

SodaBase staat voor de doordachte functionaliteit van het systeem. Het is de kern van Aqittura M91 SodaSystem, waarin zowel de koolzuurpatroon, de gewenste patroon voor filtratie en veredeling, het reservoir voor behandeld water als het koelaggregaat zijn geïntegreerd. 

SodaBase in één oogopslag:

  • Installatie: gewoon in de onderkast of directe omgeving van de spoelbak. SodaBase wordt op een contactdoos aangesloten.
  • Aansluiting: universele schroefdraad voor normale CO2-cilinders. Voor de filter-/mineralisatiepatroon is een hansgrohe aansluiting voorzien, die de vervanging heel gemakkelijk maakt.
  • Werking: SodaBase kan in één keer 2 liter gekoeld, 1 liter bruisend en gekoeld, en onbeperkt plat water leveren. Binnen 10 minuten wordt het water in het reservoir tot de gewenste temperatuur (4-12 graden) gekoeld.
  • Onderhoud: in geval van een lek wordt de watertoevoer door een watersensor afgesloten en wordt de eigenaar via de hansgrohe home app en een led-indicator verwittigd. 

Trouwens, als u voor Aqittura M91 FilterSystem kiest, hoeft alleen de filterkop met filter in de onderkast te worden gemonteerd. Dit kan vrijstaand, verticaal of horizontaal aan de muur, naargelang de situatie.

Steeds goed geadviseerd

Vind een verdeler in uw buurt