Innovatief watergebruik met drie straalsoorten

Aquno Select M81: geperfectioneerd voor vloeiende werkprocessen

Met de exclusieve Aquno Select M81 begint een nieuw hoofdstuk in de keuken: de kraanserie overtuigt met het efficiëntste watergebruik dat u ooit in het hansgrohe keukenassortiment hebt gezien. Geniet van een optimale workflow aan de spoelbak en ga tegelijk zorgzaam met water om. Maximale functionaliteit en design van het hoogste niveau definiëren een nieuw archetype voor de keuken.
 

Doucheplezier voor groenten: een efficiënte sproeier in de keuken

Keukenmengkraan Aquno Select M81 met 3 straalsoorten.
Dankzij de extra, vlakke straalsoort is Aquno Select M81 nóg veelzijdiger en ziet de kraan er sensationeel uit.

Deze zachte douche is een droom voor uw verse ingrediënten. De vlakke straal van de Aquno Select M81 is mild voor kwetsbare groenten en vruchten en biedt nog veel meer: in combinatie met de hansgrohe multifunctionele zeef wordt het watergebruik een efficiënte douche-ervaring voor delicaat fruit. Microfijne stralen raken de levensmiddelen in een vlakke hoek en spoelen ze in een mum van tijd af. Hierbij is het debiet van de brede SatinFlow straal geoptimaliseerd. Zo wordt niet alleen spaarzaam met water omgegaan, maar blijft ook het spatten tot een minimum beperkt. Dit is niet het minst te danken aan de slimme positie van de SatinFlow straal, die dicht bij de spoelbak uit de kraanbasis stroomt.

Wat er ook in de spoelbak te gebeuren staat: met de vlakke sproeier beschikt u over een extra optie naast de heldere laminaire en volumineuze douchestraal. Met Aquno Select M81 aan de hansgrohe spoelbak schakelt u telkens intuïtief om naar de straalsoort die u nodig hebt. De drie keuzemogelijkheden maken van deze veelzijdige mengkraan een multitalent voor het werk aan de spoelbak. En de combinatie van vlakheid met een ronde boog maken ons vlaggenschip tot het nieuwe archetype in de keuken.

De hoogste designkwaliteit gecombineerd met duurzaamheid

Aquno Select M81 combineert uitstekende vormgeving met waterbesparende kwaliteit: de unieke vlakke straal is niet alleen zacht, maar gaat met een geoptimaliseerde doorstroomhoeveelheid van 4 l/min ook bijzonder efficiënt met water om. En dit bij elk gebruik van water: van het schoonmaken van levensmiddelen, via het afspoelen van de bakplaat, tot het wassen van de handen.

Multitasking aan de spoelbak: aan u de keuze

Aquno Select M81 met rond gebogen uitloop 

De opvallend rond gebogen uitloop is prominent in het keukeninterieur aanwezig en benadrukt het samenspel van kubus en cirkel. De uittrekbare sproeier met omstelbare straalsoort zorgt voor een flexibel gebruik van het water. Hierbij schakelt u met de vergrendelbare knop heel eenvoudig om tussen de laminaire en douchestraal. Met een simpele druk op de knop kunt u dankzij de Select functie aan de basiseenheid van de mengkraan snel omschakelen naar de vlakke, milde groentedouche. Bovendien is ook de bediening voor aan/uit en watertemperatuur in het monolithische design geïntegreerd met een éénhendelgreep aan de zijkant. 

De uittrekfunctie met twee straalsoorten maakt flexibel werken mogelijk – of u nu potten in de spoelbak wilt uitspoelen of een vaas naast de spoelbak wilt vullen. Door de combinatie met de sBox kan de slang eenvoudig worden uitgetrokken en verdwijnt deze na gebruik weer veilig in de opbergplaats onder het aanrecht. De rond gebogen uitloop heeft een instelbare straal, zodat het water niet naast de spoelbak terecht kan komen. 

Aquno Select M81 met L-uitloop

Keukenmengkraan in een rechtlijnige designkeuken.
De keukenmengkraanserie Aquno M81 is een ideale partner voor rechtlijnige, coole designkeukens.

De keukenmengkraan met L-vormige uitloop maakt een rechtlijnige indruk. Hierbij onderstreept de haakse uitloopbuis de algemene lineariteit van het design. De harmonische combinatie met bovenkasten is een gegarandeerd succes! Aquno Select M81 in L-design biedt een uittrekfunctie met laminaire straal.


Ook bij deze variant geniet u van een eenvoudige omschakeling naar de vlakke SatinFlow straal en kunt u kiezen voor het optionele sBox-comfort met grotere actieradius. Hiervoor zorgt de tot 76 cm uittrekbare slang, die veilig onder de spoelbak wordt opgeborgen.
 


Zet designaccenten in uw exclusieve keuken

De designkeuken moet het hebben van een perfect afgestemd samenspel van alle elementen. Dat geldt zeker ook voor de strakke look. Bij Aquno Select M81 kunt u kiezen tussen twee exclusieve oppervlakken: elegant roestvrij staal of glanzend chroom.

Voor welke spoelbak is Aquno Select M81 geschikt? 

Wij adviseren de combinatie met een enkele hansgrohe op- of onderbouwspoelbak van roestvrij staal of SilicaTec. De exclusieve keukenmengkraan van het nieuwe type Aquno Select M81 komt bijzonder goed tot zijn recht aan een royaal bemeten spoelbak. De combinatie met een dubbele spoelbak met of zonder restenbak dient per geval te worden gecontroleerd. Hier zijn eventueel boorgaten voor de keukenmengkraan voorgeboord of gemarkeerd. Bovendien moet bij deze spoelbakvariant rekening worden gehouden met het tussenschot.

Voor welke variant u bij deze boeiende nieuwe serie keukenmengkranen van hansgrohe ook kiest, Aquno Select M81 is geperfectioneerd voor een vloeiende workflow.

Een nieuwe interpretatie van waterbeleving

Steeds goed geadviseerd

Vind een verdeler in uw buurt