hansgrohe live meemaken

Beurzen en evenementen

Ontdek innovatieve producten voor badkamer en keuken in een buitengewone sfeer: het merk hansgrohe stelt zichzelf en zijn producten voor op talrijke beurzen en evenementen in de hele wereld, van internationale branche-events tot regionale beurzen – wellicht ook in uw buurt. Wij kijken ernaar uit om u te mogen verwelkomen.

hansgrohe beursstand op de ISH.
De hansgrohe beursstand op ISH 2017

Leer onze trendsettende innovaties bij mengkranen, douches en douchesystemen van heel dichtbij kennen op onze beursstand. Kom zelf onze producten testen die op onze stand uitgebreid worden gedemonstreerd, en maak van de gelegenheid gebruik voor een persoonlijk gesprek. De hansgrohe medewerkers beantwoorden graag al uw vragen en belpen u bij het vinden van de optimale oplossing voor uw droombadkamer. Laat u inspireren!

Batibouw

Batibouw


Batibouw is de grootste Belgische beurs voor Bouw, Renovatie en Inrichting voor professionele en particuliere bezoekers. Bezoek onze stand in paleis 7 van 312 m² en ontdek onze 2 merken hansgrohe en AXOR. Test onze innovaties en laat je inspireren. Vraag meer info over onze producten aan één van onze medewerkers aanwezig op de stand en neem deel aan onze Batibouw wedstrijd!
 
  • Wanneer : 21/02 – 03/03/2019 
  • Waar : Brussels Expo naar de website
  • Bezoek ons : Paleis 7, stand 311
Batibouw

IFH Nürnberg

IFH/Intherm is om de twee jaar een belangrijke ontmoetingsplaats voor de branches sanitair, verwarming, airconditioning en hernieuwbare energie. Op de vakbeurs presenteren zo’n 630 exposanten uit 19 landen hun producten, innovaties en praktische oplossingen aan meer dan 42.000 professionele bezoekers.

  • Wanneer: 04/2019
  • Waar: NürnbergMesse, naar de website
  • Bezoek ons: hal 7A, stand 7.001
Steeds goed geadviseerd

Vind een verdeler in uw buurt