Functionele upgrade zonder franjes

Zesis M33 bij het afspoelen van groenten.
Aantrekkelijke prijs-kwaliteitsverhouding

Zesis M33: minimalistisch design voor elke moderne keuken

Bent u op zoek naar de juiste keukenmengkraan om een oude te vervangen of om een trendy interieur helemaal af te maken? Dan bent u hier aan het juiste adres. De nieuwe hansgrohe Zesis M33 serie biedt het beste uit twee werelden: een minimalistisch design dat perfect in uw keuken past, en gemakkelijk te bedienen functies. Bovendien zijn deze mengkranen snel geïnstalleerd en verkrijgbaar voor een aantrekkelijke prijs.

Zesis M33 in mat zwart gecombineerd met een granieten spoelbak.
De tijdloos moderne keukenmengkraan Zesis M33 geeft elke keuken iets extra’s. In de trendy kleur mat zwart vormt hij een perfecte combinatie met de granieten spoelbak van hansgrohe.

De mengkraan die het u gemakkelijk maakt

Met de Zesis M33 is de keuze snel gemaakt. Het model, dat tot de essentie is teruggebracht, overtuigt meteen qua vorm en functie. De zonder meer mooie keukenmengkraan in hansgrohe merkkwaliteit is verkrijgbaar in twee hoogtes en met twee straalsoorten: bij alle werkzaamheden aan de spoelbak is hij gemakkelijk te bedienen.

De Zesis M33 2jet heeft een uittrekbare sproeier en twee straalsoorten (laminaire straal/douchestraal) en is beschikbaar in ComfortZone hoogtes 150 en 160. Met de omsteller op de uitloop kunt u eenvoudig tussen de straalsoorten omschakelen. Of u kunt kiezen voor de Zesis M33 1jet met normale straal en ComfortZone hoogte 150.  

Alle varianten van de kraanserie zijn verkrijgbaar in drie aantrekkelijke afwerkingen: mat zwart, chroom en roestvrij staal. Zo kunt u uw stijl doortrekken in de hele keuken of een bijzonder accent creëren. U zult verbaasd zijn over het effect dat deze fraaie minimalistische mengkraan teweegbrengt. Combineer bijvoorbeeld het trendy mat zwarte oppervlak harmonieus met de granieten spoelbak van hansgrohe.

sBox lite in de onderkast gemonteerd.
Bij de sBox lite zorgt een trekkoord aan de slang ervoor dat de sproeier veilig en vlot kan worden uitgetrokken en vanzelf weer terugkeert.

Meer comfort met de uittrekbare sproeier

De slimme slanggeleiding sBox lite is beschikbaar voor sommige Zesis M33 modellen. Ontdek de flexibele watervoering met de uittrekbare sproeier, die dankzij het ingenieuze terugtrekmechanisme bijzonder soepel functioneert en de werkzaamheden aan het aanrecht sneller laat verlopen. De sBox lite voorkomt dat de slang geklemd of verdraaid raakt in de onderkast. Bovendien zijn varianten met slanggewicht verkrijgbaar.

Steeds goed geadviseerd

Vind een verdeler in uw buurt