Water besparen met hansgrohe.
hansgrohe watervoordeelcalculator

Waterkosten: bereken uw besparingspotentieel!

Bent u op zoek naar een nieuwe mengkraan of douche? En vindt u het belangrijk dat deze ook efficiënt met de kostbare natuurlijke hulpbronnen omgaat? Bingo! Veel hansgrohe producten zijn uitgerust met de klimaatvriendelijke EcoSmart technologie, die de waterdoorstroming automatisch vermindert. Het lage verbruik is goed voor uw portemonnee én het milieu.

Ontdek nu hoeveel EcoSmart en CoolStart effectief uitmaken

Met ettelijke hansgrohe producten gaat u automatisch efficiënter met de natuurlijke hulpbronnen om: onze douches die met de EcoSmart technologie uitgerust zijn, verbruiken tot wel 60 procent minder water dan traditionele producten. Dit betekent ook dat een hoog percentage van het verse water niet eerst opgewarmd hoeft te worden. Daarom bespaart u met EcoSmart ook flink op uw energiekosten.

Waterkosten: bereken hoeveel u met hansgrohe producten bespaart

Met behulp van de hansgrohe watervoordeelcalculator komt u er snel en ongecompliceerd achter. Bovendien ontdekt u tegelijkertijd hoeveel bomen dankzij uw waterbesparing van water kunnen worden voorzien. Bent u er klaar voor? Bereken eerst uw waterkosten, om vervolgens forst te besparen!

  • Douches: Met de voordeelcalculator kunt u de positieve effecten ramen die een EcoSmart douche op uw water- en energiefactuur zou hebben. Afhankelijk van het douchetype, bijvoorbeeld Raindance Select, berekent de online tool het specifieke besparingspotentieel voor uw huishouden.
  • Mengkranen: Alle hansgrohe lavabomengkranen zijn met EcoSmart uitgerust. Uw oude waterkraan door een nieuwe vervangen, loont in ieder geval. Bovendien bespaart u waardevolle energie, als u voor een mengkraan met CoolStart kiest. Deze energiebesparende technologie heeft hansgrohe in veel van zijn lavabomengkranen ingebouwd. De technologie zorgt ervoor dat er alleen warm stroomt, als u het ook echt nodig hebt. 


Tip: In de waterbesparende tips van hansgrohe leest u hoe zelfs kleine veranderingen in onze gewoonten het verbruik al kunnen helpen verminderen. 

Steeds goed geadviseerd

Vind een verdeler in uw buurt