Voor elke badkamer het juiste product

Informatie en advies

Hier vindt u nuttige tips en antwoorden op veelgestelde vragen over de aankoop van hansgrohe producten en meer gegevens over leveranciers en dienstverleners. Selecteer hieronder een vraag en lees het antwoord.

Waar kan ik hansgrohe producten kopen?

Onze producten zijn verkrijgbaar bij sanitaire gespecialiseerde verkoper en andere winkels. Er zijn geen factory outlets. Gebruik onze Shopfinder om een winkel in uw buurt te vinden.

Kan ik de producten ergens vrijblijvend uitproberen?

In de hansgrohe Aquademie in ons hoofdkantoor in Schiltach, in het prachtige Zwarte Woud, nodigen we u uit om onze uitgebreide collectie producten en huidige collecties van het merk hansgrohe te ontdekken. De Showerworld in Duitsland biedt u de mogelijkheid om zelf de uitzonderlijke ervaring van een hansgrohe-douche te beleven, zodat u er volop van kunt genieten.

In België verwelkomen we u graag om onze producten te komen testen bij onze tentoonstellingsfontein, waar u ook een breed scala aan producten in actie kunt zien. 

Hoeveel kosten hansgrohe producten?

Onze producten zijn verkrijgbaar bij sanitaire gespecialiseerde verkoper en andere winkels. Daar kunt u ook terecht voor prijsinformatie. Dealers in uw buurt vindt u in ons shopfinder.

Waar vind ik brochures?

Brochures over hansgrohe producten kunt u direct op onze website downloaden.

Kunnen hansgrohe producten met een geiser worden gebruikt?

In principe zijn al onze producten geschikt voor geisers. Het vermogen van de geiser moet wel door uw installateur worden gecontroleerd.

Waar kan ik informatie vinden voor leveranciers en dienstverleners?

Alle services en downloads voor leveranciers en dienstverleners hebben wij voor u verzameld in het gedeelte voor leveranciers op onze corporate website. Hier vindt u meer informatie over onze inkooporganisatie en ons kwaliteitsmanagment, evenals downloads zoals de richtlijnen voor first article inspection, onze fabrieksnormen of raamovereenkomsten.

Naar het gedeelte voor leveranciers

Steeds goed geadviseerd

Vind een verdeler in uw buurt