hansgrohe whitepaper

Zo renoveert u uw badkamer en bent u gegarandeerd tevreden

Om een badkamer te renoveren, hoeft u geen toverkunsten te verrichten. Vooral niet als u goed voorbereid bent: deze renovatiegids is een waardevol hulpmiddel om u op weg te leiden naar uw droombadkamer – gaande van het vinden van ideeën tot de uitvoering ervan. Houd deze checklist bij de hand als u een badkamershowroom bezoekt en lees in het interview wat de expert aanraadt. Bent u benieuwd naar tips en achtergrondinformatie? Dan hoeft u enkel het formulier in te vullen en op te sturen om gratis een leidraad te ontvangen. De renovatiegids ontvangt u via e-mail.

Aanspreking*

Uw leidraad voor een geslaagde renovatie

Crometta Showerpipe, een tip voor de renovatie.
Een aanrader voor wie renoveert: een douchesysteem met het comfort van hoofd- en handdouche, dat gebruikmaakt van de bestaande aansluitingen. Hier de Crometta E 240 showerpipe.
Maak van de renovatiegids uw leidraad:
  • Waar vind ik inspiratie voor mijn badkamer?
  • Hoe kan ik voor mijn eigen behoeften meer comfort in de badkamer brengen?
  • Waar krijg ik deskundig advies?
  • Hoe verloopt de concrete badkamerplanning?
  • Met welke kosten moet ik rekening houden?
  • Hoe vermijd ik stof en stress op de bouwplaats?
  • Extra: checklist voor uw bezoek aan de badkamerplanner
Deze gids is een leidraad die alle stappen in een logische volgorde behandelt. U start en stopt wanneer u maar wil, bijv. voor gesprekken met advies over uw toekomstige droombadkamer. Daarna gaat u gewoon verder met het volgende hoofdstuk.
“Met goede raad en planning vinden we samen oplossingen – soms ook verrassende.”
Christian Wadsack, binnenhuisarchitect en docent, 2020

Succesvol renoveren: daarachter schuilt altijd een goed plan

Binnenhuisarchitect en badkamerplanner Cristian Wadsack
Christian Wadsack, binnenhuisarchitect en schrijnwerker van opleiding, geeft met zijn ontwerpbureau in Bad Oeynhausen innovatieve badkamers vorm; bovendien is hij actief als docent aan een hogeschool.

Droomt u van een wellnessoase of een gezinsbadkamer? Wil u meer comfort en de nieuwste techniek voor iedereen? Misschien maakt u al plannen hoe u het beste te werk kunt gaan. De renovatie van een badkamer gaat uiteindelijk niet alleen om voorwerpen voor een muur, maar ook om de techniek erachter. 

Vergeet daarbij geen professionele ondersteuning: de installateur bespreekt met u ter plaatse alle wensen. Hij is een competente contactpersoon, die de mogelijkheden van uw badkamer kan inschatten en u hierover advies kan geven. Om u voor te bereiden op een gesprek met de vakpartner, vormt de checklist in de whitepaper een uitstekende basis.

De badkamerexpert vat alles samen in een gedetailleerd plan, coördineert de werkzaamheden en staat u ook na de beëindiging van de renovatie bij. Bent u nieuwsgierig naar het advies van een planner? Lees dan in de whitepaper het interview met Cristian Wadsack en verneem waarom een alomvattend ruimteconcept belangrijk kan zijn.

Steeds goed geadviseerd

Vind een verdeler in uw buurt