Schiltach als locatie voor Hansgrohe.
Bedrijfswaarden

Kwaliteit waar u op kunt rekenen

De kwaliteit van onze producten ervaart u tijdens het douchen, aan de lavabo of spoeltafel. Maar wat zit erachter? Wat drijft Hansgrohe, welke economische rol speelt het bedrijf en waarvoor neemt het de verantwoording op zich? Neem een kijkje door het ‘sleutelgat’ van het bedrijf uit het Zwarte Woud, waarvan de producten over de hele wereld te vinden zijn. Lees wat ons maakt tot wat we zijn. En wat voor ons belangrijk is.

Op de beproefde merkkwaliteit van hansgrohe kunt u vertrouwen. Uw voordelen: eersteklas producten, buitengewoon design, duurzame productie en een sterke service. Dat willen wij hieronder uitgebreider voor u toelichten.

  • Onder ‘Kwaliteit’ tonen wij u wat wij bij hansgrohe ‘kwaliteitswerk’ noemen. 
  • Design maakt het verschil: Phoenix Design bepaalt al meer dan 30 jaar het gezicht van hansgrohe. Lees meer over de internationaal gerenommeerde designstudio. En ontdek een selectie van designprijzen die de Hansgrohe Groep bevestigen in zijn kwaliteitsclaim en leiderschap op het gebied van design. 
  • Onder ‘Traditie en innovatie’ kunt u een blik werpen op de geschiedenis van het bedrijf. Wist u dat Hans Grohe de douchestang heeft uitgevonden? Tot vandaag wordt onze rijke inventiviteit weerspiegeld in talloze patenten en boeiende technologieën voor de toekomst. 
  • De Hansgrohe Groep onderneemt duurzaam en handelt verantwoord. Onder ‘Verantwoording’ leest u welke andere goede redenen er zijn om voor een product van hansgrohe te kiezen.
Steeds goed geadviseerd

Vind een verdeler in uw buurt