Gelukkig stel spiegelt zich in Xarita Lite Q spiegel.

Xarita Lite

Wat wil ik vandaag beleven? Hoe kan ik iets goeds doen voor mezelf? Als de ochtend begint met een blik in de spiegel en een korte reflectie op de eigen gedachten en gevoelens, kan dat een positief effect hebben op de hele dag. En met Xarita Lite verschijnt uw spiegelbeeld in het mooiste design, dat sfeervol bij uw persoonlijke wasplaats past. Ook de prijs zorgt voor een goed humeur. Producten bekijken

Xarita Lite S en Q: uw dagelijkse sfeermaker

Xarita Lite LED-spiegels zetten u altijd in het beste licht

Waarom genoegen nemen met een standaardspiegel, als u met Xarita Lite kunt genieten van een weldadige lichtervaring, die uw tevredenheid en zelfbewustzijn een boost geeft? Het licht wordt met een harmonieuze, natuurlijke kleurweergave op uw gezicht gericht. De LED-badkamerspiegels passen harmonieus bij uw individuele wasplaats: rond (S) of SoftCube (Q) met afgeronde hoeken. De energie-efficiënte hansgrohe producten zorgen zelfs in de kleinste badkamer voor glans en schoonheid. Of het nu met een donkere of lichte lijst is, Xarita Lite vormt elke dag een verrijking van uw badkamerroutine. 

Om meer te weten te komen over de technische functies kunt u in de volgende foto op de cirkels klikken.

Met Xarita wordt u uw eigen grootste cheerleader

Met onze LED-spiegels bieden wij u tijdloos mooie kwaliteitsproducten tegen een aantrekkelijke prijs aan, die u altijd in een aangenaam sfeerlicht dompelen. Kies de spiegel die het beste in uw wellnessoase past. 

In welke afmetingen en designversies is Xarita Lite verkrijgbaar?

De ronde badkamerspiegel is verkrijgbaar met een diameter van 700 of 900 mm. Hij laat u genieten van een cirkel direct licht voor al uw routines aan de lavabo.
De SoftCube badkamerspiegel is verkrijgbaar in breedtes van 500 tot 1.200 mm. In deze rechthoekige vorm biedt hij horizontaal of verticaal (links/rechts) direct licht voor een naadloze lichtervaring. Er is ook een versie met horizontaal licht verkrijgbaar in een breedte van 360 mm: perfect voor het gastentoilet. 
Mat wit of mat zwart? De twee spiegelmodellen zijn verkrijgbaar met een hoogwaardige lijst met FinishPlus afwerking.

Onze bekroonde designpartners van Phoenix Design hebben Xarita Lite voor hansgrohe ontworpen.

Hoe wilt u uw Xarita Lite spiegel bedienen?

De LED-verlichting kunt u in- en uitschakelen met een wandschakelaar (niet inbegrepen) of contactloze infraroodsensor. Voor de bediening met sensor beweegt u gewoon uw hand onder de spiegellijst. Als u uw hand daar wat langer houdt, kunt u de dimfunctie activeren en een ander sfeerlicht kiezen. Op deze manier kunt u ook het ontwasemingssysteem starten. Xarita spiegels hebben een geheugenfunctie voor uw favoriete licht en een automatische uitschakelfunctie.  

Xarita Lite weerspiegelt uw kwaliteitsbewustzijn

Zwarte of witte lijst, de keuze voor een hansgrohe spiegel is een goede keuze. Want Xarita Lite is het resultaat van uitgebreid onderzoek, ontworpen met veel liefde voor detail. De spiegel is dan ook zeer spaarzaam:

  • De LED’s hebben een indrukwekkende levensduur van zo’n 36.000 uur en vallen onder energie-efficiëntieklasse C, de beste voor energiebesparing.
  • Bij de variant met infraroodsensor voorkomt een automatische uitschakelfunctie dat het licht en ontwasemingssysteem onnodig ingeschakeld blijven, wanneer u het een keer vergat uit te schakelen.  
  • Het spiegelglas is gemaakt van 100% recycleerbare en duurzame materialen.
  • De spiegel voldoet aan de eisen van beschermingsklasse IP44. Bij juist gebruik zorgt hij voor veiligheid en langdurig plezier. 
  • De lichtbron, voeding en infraroodsensor zijn vervangbare onderdelen, zodat in geval van een defect niet de hele spiegel hoeft te worden vervangen.

Wilt u uw badkamer harmonieus inrichten?

Xarita Lite maakt deel uit van een omvattend designconcept, zodat u uw badkamerspiegel kunt combineren met bijpassende producten en meubels van hansgrohe.

  • Zo zijn de Q-spiegels een perfecte aanvulling op de lavabo’s Xanuia Q of Xelu Q.
  • De spiegel in organische S-vorm past dan weer perfect bij een rond vormgegeven toilet zoals EluPura Original.
  • Een spiegel met mat zwarte lijst kunt u stijlvol combineren met mengkranen, douches en accessoires in hetzelfde FinishPlus oppervlak. En voor mat wit geldt dit natuurlijk ook.
  • Xarita Lite gaat harmonieus samen met lavabomengkranen zoals Rebris, Vernis, Logis of Focus.
Sort by
26  Resultaten
Steeds goed geadviseerd

Vind een verdeler in uw buurt