Uw hoogst persoonlijke interieur

FinishPlus oppervlaktedesigns: tijd voor meer kleur in de badkamer!

Met FinishPlus oppervlakken voegt u persoonlijke accenten aan uw wellnesszone toe, en dat zonder omslachtige verbouwingswerken. De mat zwarte mengkraan – een opvallende blikvanger. De douche in Brushed Bronze – een elegante eyecatcher. De thermostaat – dezelfde tint. Nu nog de douchestang, doucheslang en accessoires in een bijpassende kleur en alles ziet er als nieuw uit.

Brushed Bronze: harmonie in hoogwaardig glanzende nuances

hansgrohe badkamer in de FinishPlus kleur Brushed Bronze.
Dit metallic design nodigt uit om te spelen met individuele kleuren. Tegen een ingetogen marmeren wand of op een badkamermeubel met uitgesproken nerfpatroon: mengkranen in Brushed Bronze zien er altijd goed uit. 

De FinishPlus kleur Brushed Bronze is perfect voor liefhebbers van duurzaam design met een subtiele touch. Met deze metallic tint kunt u uw talent in interieurdesign ten volle etaleren. Uw woning is dan ook zo veel meer dan enkele kamers, een keuken en een badkamer. U wilt er kunnen thuiskomen, alles loslaten en u goed voelen. Van de unieke uitstraling die Brushed Bronze aan uw privé-spa geeft, kunt u elke dag opnieuw genieten. Alleen al een lavabo- of badmengkraan met dit oppervlak geeft uw badkamer iets fascinerends.

hansgrohe badmengkranen in de kleur Brushed Bronze.
Creëer een natuurlijke, stijlvolle sfeer met accenten in Brushed Bronze. Bronskleurige accessoires, lampen en spiegels versterken de organische look.

Bronskleurige badkamerproducten combineren

Laat uw Showerpipe schitteren tegen een donker structuurbehang. Of ga voor een harmonieus kleurenpalet en kies voor een combinatie met een badmengkraan in Brushed Bronze of een bidetmengkraan zoals Talis E. hansgrohe biedt u bovendien accessoires in dezelfde kleur en hoge kwaliteit, van zeepmandjes en handdoekrekken tot en met tandenpoetsbekers.  

Mat zwart: badkamerontwerp met karakter

hansgrohe badkamerkranen in de FinishPlus kleur Matt Black.
Laat u inspireren door de favoriete kleur van architecten en ontwerpers. Hier vallen de mat zwarte mengkranen en douches van hansgrohe op door hun vorm.

Houdt u van moderne architectuur en minimalistische gebruiksvoorwerpen? Dan is de FinishPlus kleur Matt Black vast ook iets voor u: trendy en toch tijdloos mooi. Met donkere mengkranen, douches en thermostaten geeft u uw badkamer een mannelijk karakter. De zwarte kleur en geometrische lijnen vormen een designstatement dat de opvallende stijl kracht bijzet. Kies bijvoorbeeld voor een strakke Metropol mengkraan of een rechthoekige hoofddouche zoals Raindance E.

Mengkraan en accessoires van hansgrohe in mat zwart.
Wilt u in alle vrijheid een persoonlijke look creëren? Laat u gaan en realiseer uw droombadkamer, bijvoorbeeld met trendy kleuren zoals mat zwart. 

Krachtig contrast met wit: mat zwarte badkamerproducten combineren

Een zwarte mengkraan en een lichte waskom vormen een cool contrast, net als de zwarte thermostaat bij het witte bad of de witte douchekop in de douche met gemarmerde tegels. Ook bij badkamertoebehoren zoals de douchestang of -slang kunt u kiezen voor hetzelfde effect. Verder biedt hansgrohe verschillende accessoires in mat zwart, van handdoekrekken tot en met tissueboxen. Het spel met gekleurde details maakt de ruimte extra boeiend. 

Mat wit: nieuw, fris en onconventioneel.

hansgrohe badkamerkranen in de FinishPlus kleur Matt White.
Goedemorgen, mijn badkamer! De prachtige eenvoud van een mengkraan of douche in schitterend mat wit wordt de blikvanger in uw modern ingerichte badkamer. 

Maak van de lavabo, het bad of de douche uw favoriete plek met de FinishPlus kleur Matt White. Laat uw gevoel voor esthetiek spreken en verras uzelf! Een wit interieur kan de badkamer veranderen in een elegante oase van rust, maar evengoed in een vrolijke speeltuin. hansgrohe biedt u ook handdoekhaken, zeepdispensers, toiletpapierhouders en andere mat witte accessoires in hoge kwaliteit.

Witte douches en kranen in een exclusieve badkamer.
Tegenstellingen zijn altijd boeiend, denk maar aan het fascinerende yin en yang. Hier contrasteren de prachtige en gebruiksvriendelijke mat witte Rainfinity douches met de zwarte gemarmerde achtergrond.

Zachte harmonie of stijlvol contrast: mat witte badkamerproducten combineren

Combineer de mat witte designtrend op een verfijnde, harmonieuze en natuurlijke manier met aardse kleuren, pasteltinten, organische waskommen en groene planten. Samen met snoepkleurige handdoeken of bonte accessoires creëert u dan weer een speelse sfeer. Of ga voor maximaal contrast en plaats een mat witte mengkraan met vrouwelijke lijnen bij een opvallende zwarte waskom van polymeerbeton. Op de foto: de douchefamilie Rainfinity, exclusief design in mat wit.

Brushed Black Chrome: onvervalste eyecatchers voor individualisten

hansgrohe badkamer in de FinishPlus kleur Brushed Black Chrome.
Metallic zwart design in de hele badkamer. De Showerpipe met twee ronde douches is hier de elegante eyecatcher. Accessoires zoals het hoekplanchet zijn in dezelfde kleur verkrijgbaar. 

Kies precies wat u wenst uit het hansgrohe kleurenpalet! Ook de FinishPlus kleur Brushed Black Chrome is een van de oppervlakken waarmee u uw badkamer kunt laten stralen. Het metallic zwart biedt u eindeloos veel creatieve mogelijkheden. Maak een designstatement bij de lavabo, aan de badrand of in de inloopdouche. Trek de stijl helemaal door en vul uw douchekoppen aan met een op- of inbouwmengkraan in dezelfde tint.

hansgrohe waterkraan in de FinishPlus kleur Brushed Black Chrome.
Expressief en harmonieus: de hansgrohe lavabomengkraan Talis E in Brushed Black Chrome geflankeerd door accessoires uit de AddStoris lijn in dezelfde kleur. 

Glanzend zwarte badkamerproducten combineren

Met hun mysterieuze glans maken onze metallic tinten uw badkamer extra mooi. Mengkranen, douches, thermostaten en accessoires in Brushed Black Chrome vormen accenten in een donker of licht badkamerinterieur. Dit oppervlak demonstreert een voortreffelijk gevoel voor stijl en zorgt voor een moderne signatuur. Combineer deze pronkstukken met ruw staal of voegloze wand- en vloerbekleding voor een industriële look. En waarom de wand niet in petrol of limoengroen schilderen? 

Steeds goed geadviseerd

Vind een verdeler in uw buurt