Royale keuken met familie en gasten.
Trends voor uw keuken

Actuele inrichtingsideeën voor uw droomkeuken Laat u inspireren!

Is uw keuken ook het hart van uw woning? Misschien denkt u erover na om met frisse inrichtingsideeën uw heel persoonlijke droomkeuken te creëren? Wij hebben voor u rondgekeken op internationale beurzen. En actuele trends voor meer comfort en woonkwaliteit rondom het fornuis en de spoeltafel verzameld. Laat u inspireren voor het ontwerp van uw droomkeuken!

Hotspot keuken: wat trendy is rondom het fornuis en de spoelbak

Van kookcentrum over feestruimte tot ontmoetingsplaats voor het gezin: de keuken staat niet stil. Hetzelfde geldt voor de trends in interieurdesign rondom fornuis, spoeltafel en eettafel. Onze fotogalerijen met actuele en trendy keukenontwerpen geven u zin in kleine veranderingen en meer. Zo wordt de comfortabele droomkeuken de ‘hotste’ plek in uw woning.

De keuken wordt een nieuwe feelgoodruimte

Het hart van de woning verandert: wonen, koken en gasten ontvangen wordt tegenwoordig gecombineerd in een moderne feelgoodruimte. Het bereiden van heerlijke maaltijden wordt niet meer strikt afgescheiden van de knusse plek waar men zich terugtrekt. Samen koken is sowieso veel leuker! De communicatieve gastvrijheid wordt ook weerspiegeld in de inrichting: doorgetrokken materiaalgebruik verbindt beide zones visueel met elkaar, net als gezellige meubels in de keuken. hansgrohe gaat mee met de trends in de keuken en versterkt het hart van uw huis met innovatieve en mooie producten. Dat deze aan de hoogste eisen op het gebied van functionaliteit en duurzaamheid voldoen, is bij hansgrohe vanzelfsprekend. Laat u inspireren door onze fotogalerijen.

Steeds goed geadviseerd

Vind een verdeler in uw buurt