De moderne droomkeuken is gezellig

Met een woonkeuken wordt uw thuis volmaakt

Een sfeervolle inrichting met ideeën uit de woonruimte verovert de moderne keuken. Daarbij versmelten nuttige functies in een warme levensruimte, die een gezellige ontmoetingsplaats wordt en ruimte biedt voor een persoonlijke stijl. Warme materialen en meubels met een individuele uitstraling zijn trendy. En innovatieve techniek maakt het toevluchtsoord compleet.

Woonkeuken met open keuken en woonkamer.
Purisme in de keuken gaat samen met helder woondesign en wordt kracht bijgezet met de juiste kleuren. De houten vloer verbindt beide zones perfect. (Foto ©Leicht)

De woonkeuken combineert koken, genieten en ontspannen

Hierbij prikkelt de trendy keuken alle zintuigen. Natuurlijke oppervlakken hebben een warme uitstraling en voelen bijzonder aan. Meubeldesign uit de woonruimte zorgt voor een visuele verfrissing. Populair is een interieurinrichting waarbij comfortabele zitmeubels zich perfect integreren in de subtiele kleuren van de omgeving. In de keuken gaat deze woontrend gepaard met hoge eisen aan moderne functionaliteit voor de werkzaamheden. Daarbij krijgen designaccenten ook rond de spoelbak een plek. Want dat is het hart van de keuken.

De keuken wordt een extra woonruimte

De keuken met doordachte techniek gaat momenteel samen met authentieke materialen, geheel volgens de hedendaagse trends. Er zijn zelfs meubelfronten verkrijgbaar die eruitzien als metaal met patina of die gecementeerd zijn. De droomkeuken combineert trendy hightech apparaten met elegante meubels, zoals bijvoorbeeld vitrinekasten en hoogwaardige dressoirs – elementen die ook in de woonkamer niet zouden misstaan. Warme ingrediënten zoals tapijten, rustieke houten oppervlakken en elementen in steenlook vervolledigen het succesrecept van de privékeuken. 

Koken is trendy – de woonkeuken is een logisch gevolg

Een charmante verlichting en een optisch discrete afzuiging naar onderen laten het kookeiland of de open kooktafel versmelten met de woonomgeving. hansgrohe keukenmengkranen zorgen in deze interieurstijl voor accenten van de hoogste designkwaliteit. De keuken heeft zich van een puur functionele ruimte ontwikkeld tot een kookkamer om te genieten en samen te zijn. Daardoor worden hogere eisen aan de vormgeving gesteld, wat zich weerspiegelt in de woonkeuken.

Oud en nieuw in de gezellige woonkeuken

Keukens met een warme stijlmix van oud en nieuw als warm hart van de woning, bepalen de trend. Natuurlijke oppervlakken zijn heel populair.

Warme stijlmix kenmerkt de woonkeuken.
Van hoogwaardig rustiek tot een stijlmix

Hier vindt u inspiratie voor een moderne woonkeuken

Modern keukenbad voor de woonkeuken.
Koken en genieten staan centraal in het gezinsleven, inclusief gezelligheid. Een duidelijk designstatement aan het aanrecht wordt een blikvanger in het hart van de woonkeuken.

Moderne mengkranen vervolledigen de stijl van de keuken

hansgrohe biedt een selectie van esthetische en functionele keukenmengkranen en spoeltafels, die bij het individuele wonen passen en zich als minimalistische keukenhulp perfect laten integreren. Ze zijn subtiel qua design en doen geen toegevingen op het gebied van de functionaliteit. Dit maakt deel uit van een interieurconcept dat de keuken niet zozeer als een werkplek, maar eerder als een woonruimte beschouwt.

De hansgrohe spoeltafels van graniet in verschillende natuurlijke tinten maken deel uit van de trend van ingetogen kleuren in de woonkeuken. De kleurvarianten granietzwart, steengrijs en betongrijs combineren warme gezelligheid met hoogwaardig design en passen perfect bij de populaire oppervlakken voor de hedendaagse droomkeuken. De rechthoekige vormgeving laat zich in elke moderne keukenomgeving integreren, zonder zich op te dringen. Net als de innovatieve spoelbakcombinaties, die een compleet nieuw bedieningsconcept introduceren. Met de ergonomische greep aan de spoelbakrand verloopt het werk bijzonder vlot.

Steeds goed geadviseerd

Vind een verdeler in uw buurt