Badkamer-trend: opvallende douche op de vloer en een helder design.
Trends voor uw badkamer

Trendy in de badkamer en fascinerend voor u: laat u inspireren!

Wilt u graag nieuwe woontrends en badkamerideeën ontdekken? Zelfs met kleine aanpassingen kan men meer sfeer scheppen. Met designmengkranen en -douches renoveert u in stijl, met grotere oplossingen zorgt u voor meer comfort. Om u te inspireren, hebben wij op internationale beurzen voor badkamers en modern wonen de actuele trends verzameld.

Huidige ontwerpidëen voor uw droom badkamer: fris en gepersonaliseerd

De trend in badkamerontwerp draait om een natuurlijke uitstraling en een hoogwaardige ervaring. Heeft u al gemerkt hoe de trend naar authentieke oppervlakken perfect samengaat met strakke ontwerpen voor kranen en douches? Misschien bent u verliefd op de loftstijl of wilt u uw badkamer personaliseren met favoriete stukken? In onze fotogalerij vindt u inspiratie voor grote en kleine veranderingen, gebaseerd op trendy badkamerontwerpen.

Inspiratie uit lifestyle & design kan een badkamer meer als een spa laten aanvoelen

Tegenwoordig is de badkamer veel meer dan een ruimte voor persoonlijke hygiëne en een snelle douche. Het is een ontspanningsruimte, waar je je batterijen kunt opladen. Het wordt ook steeds gezelliger en moet daarom de persoonlijke stijl en vereisten van een mooi huis weerspiegelen. Het is dan ook logisch dat de interieurtrends ook in de badkamer hun intrede doen en het enthousiasme voeden om deze actueel te houden. hansgrohe volgt de ontwikkeling van het badkamerdesign op de voet en ondersteunt u met innovatieve en esthetische producten. Deze zijn niet alleen qua stijl state-of-the-art en van de hoogste kwaliteit, maar kunnen ook veelzijdig gecombineerd worden.

Steeds goed geadviseerd

Vind een verdeler in uw buurt