Beton, baksteen en hout

De ruwe charme van zichtbeton en natuurlijke materialen in de badkamer

De natuurlijke uitstraling van warme houttinten en zichtbeton is trendy – ook in de badkamer. Daar zorgen de onvervalste materialen voor een tastbare sensualiteit en overtuigen ze in samenspel met een moderne inrichting. Waar hoogwaardig rustieke oppervlakken worden gecombineerd met badkamerkranen met maximaal comfort, ontstaat een persoonlijke feelgoodruimte.

Douchebad met oppervlakken van zichtbeton.
Het doorlopende zichtbeton geeft de douche en de badkamer een ruime loftsfeer. De ruwe look van beton vormt een fascinerend contrast met het chroom en glas.

Eigentijds comfort in de badkamer in combinatie met een ruwe look

Wanden met onbedekt pleisterwerk zorgen voor een ruime indruk, ook in kleine badkamers. De natuurlijke glans van cement trekt zich visueel terug en past harmonisch bij het moderne design. Het glanzende metaal van de techniek voor badkamercomfort komt in de hoogwaardig rustieke omgeving bijzonder goed tot zijn recht. Ambachtelijk vervaardigde accessoires versterken daarbij de visuele charme van de authentieke oppervlakken. Zo zorgt bijvoorbeeld een grof geweven tapijt op een naadloze betonnen vloer voor een natuurlijk accent. En metselwerk contrasteert prachtig met hoogwaardige mengkranen en fijn badkamertextiel.  

Liefde voor ruwe oppervlakken en contrast

Naast beton en metselwerk worden bij deze badkamertrend ook gerecycleerde materialen of materialen met een versleten look gebruikt. Dit geeft ruimtes een onverwacht zinnelijke sfeer. Veel designfans vinden de ruwe charme van lofts fascinerend.
 
Wanneer een eenvoudige oplossing met vintage uitstraling nodig is, zorgt wanddecoratie voor unieke visuele effecten. Zo is innovatief fotobehang met betonlook (of geïnspireerd door ruw materialen) nu ook voor de badkamer verkrijgbaar. Tegels met een houtpatroon en patina zijn enorm populair. Zo kan de sfeer in de badkamer zonder veel moeite aan de laatste trends worden aangepast.

Wow! De badkamer is echt

Natuurlijke materialen in de badkamer nodigen uit om ze aan te raken, met de blote voeten te verkennen en het gevoel ervan te ervaren.

Badkamer-trend: rauw sisaltapijt voor het bad.
Trendy rustieke look

Natuurlijke tinten maken authentieke materialen onweerstaanbaar

Een ideaal duo: hightech glans op natuurlijke oppervlakken

Moderne badkamerkranen en douches komen bijzonder goed tot hun recht op hoogwaardige, rustieke oppervlakken. Natuurlijke materialen voor de wand en de vloer zijn dikwijls onregelmatig. Daarom contrasteren deze zo mooi met het rechtlijnige en geometrische design en accentueren ze het waardevolle karakter van de sieraden voor de badkamer. Een minimalistische vormgeving met precieze contouren zorgt voor een boeiende wisselwerking met ambachtelijk bewerkte structuren en oppervlakken met bewuste gebruikssporen. De contrastrijke look en aparte feel spreekt vooral individualisten aan. Eenvoudig combineren: assortimenten voor een totaaloplossing brengen rust in de badkamerinrichting. Mengkranen en douches spreken hierbij dezelfde vormentaal en dragen zo bij tot een harmonieus totaalbeeld. 

Steeds goed geadviseerd

Vind een verdeler in uw buurt