Beton, baksteen en hout

De ruwe charme van zichtbeton en natuurlijke materialen in de badkamer

De natuurlijke uitstraling van warme houttinten en zichtbeton is trendy – ook in de badkamer. Daar zorgen de onvervalste materialen voor een tastbare sensualiteit en overtuigen ze in samenspel met een moderne inrichting. Waar hoogwaardig rustieke oppervlakken worden gecombineerd met badkamerkranen met maximaal comfort, ontstaat een persoonlijke feelgoodruimte.

Douchebad met oppervlakken van zichtbeton.
Het doorlopende zichtbeton geeft de douche en de badkamer een ruime loftsfeer. De ruwe look van beton vormt een fascinerend contrast met het chroom en glas.

Hedendaags comfort in de badkamer met een ruwe look

Wanden van stucwerk creëren een ruimtelijk gevoel, zelfs in kleine badkamers. De natuurlijke glans van cement is subtiel en past harmonieus bij modern design. Het blinkende metalen kraanwerk, dat comfort in de badkamer verzekert, komt bijzonder goed tot zijn recht in de geraffineerde rustieke sfeer. Handgemaakte accessoires versterken de visuele charme van de authentieke oppervlakken. Zo zorgt een grof geweven tapijt op de betonnen gietvloer voor een natuurlijk accent. En bakstenen muren vormen een boeiend contrast met hoogwaardige mengkranen en zacht badtextiel.  

De aantrekkingskracht van ruwe oppervlakken en contrast

Behalve beton en metselwerk worden bij deze badkamertrend ook gerecycleerde materialen of elementen met een used look gebruikt. Dit geeft de ruimte een opmerkelijke sensuele sfeer. Zo kan de ruwe uitstraling van lofts menig designliefhebber fascineren.
 
Voor een ongecompliceerde oplossing met vintage uitstraling en unieke visuele effecten is wandbekleding ideaal. Innovatief fotobehang met betonlook (of geïnspireerd op andere ruwe materialen) is nu ook verkrijgbaar voor de badkamer. Daarnaast zijn tegels met houtpatroon inclusief patina bijzonder populair. Daarmee kan de sfeer in de badkamer zonder veel moeite aan de nieuwste trends worden aangepast.

Wow! De badkamer is echt

Natuurlijke materialen in de badkamer nodigen uit om ze aan te raken, met de blote voeten te verkennen en het gevoel ervan te ervaren.

Badkamer-trend: rauw sisaltapijt voor het bad.
Trendy rustieke look

Natuurlijke kleuren maken authentieke materialen onweerstaanbaar

Een ideaal duo: hightech glans op natuurlijke oppervlakken

Moderne badkamerkranen en douches komen bijzonder goed tot hun recht op hoogwaardige, rustieke oppervlakken. Natuurlijke materialen voor de wand en de vloer zijn dikwijls onregelmatig. Daarom contrasteren deze zo mooi met het rechtlijnige en geometrische design en accentueren ze het waardevolle karakter van de sieraden voor de badkamer. Een minimalistische vormgeving met precieze contouren zorgt voor een boeiende wisselwerking met ambachtelijk bewerkte structuren en oppervlakken met bewuste gebruikssporen. De contrastrijke look en aparte feel spreekt vooral individualisten aan. Eenvoudig combineren: assortimenten voor een totaaloplossing brengen rust in de badkamerinrichting. Mengkranen en douches spreken hierbij dezelfde vormentaal en dragen zo bij tot een harmonieus totaalbeeld. 

Steeds goed geadviseerd

Vind een verdeler in uw buurt