Zorg voor individuele accenten

Trendy badkameraccessoires – voor een nog mooiere sfeer

Uitgelezen accessoires en uw favoriete stukken maken van uw badkamer een persoonlijke feelgoodruimte. Uw eigen decoratie zorgt voor een unieke sfeer, geheel volgens uw smaak. U kunt uw fantasie daarbij de vrije loop laten: van reissouvenirs over designkrukjes tot vondsten uit de natuur, alles kan.

Stijlvolle badkameraccessoires zorgen voor een gezellige sfeer.
Uitgelezen accessoires scheppen een gezellige sfeer rond het bad.

Creëer een persoonlijke sfeer met decoratieve badkameraccessoires

Decoratie met een persoonlijke touch, gevonden op een antiekmarkt of op reis, verovert de badkamer. Dergelijke verzamelobjecten dragen niet alleen een vleugje geschiedenis met zich mee, maar vertellen ook over persoonlijke voorkeuren, reizen en ontmoetingen met culturen uit de hele wereld. Momenteel zijn decoratieve stukken met een etnische of folkloristische uitstraling, of vondsten met een patina erg trendy. Het contrast met het onberispelijke design van de badkamerkranen en douches maken de kleine spullen tot echte blikvangers.

Mag het een beetje exotisch zijn?

Durf sterke, decoratieve accenten te creëren op zorgvuldig uitgekozen plaatsen. Dat kan met felle kleuren uit een exotische bazaar, gedurfde trendy patronen, natuurlijke stoffen of voorwerpen in etnische stijl. Ook kleine meubels van ruw hout zijn sfeervolle blikvangers. Wie het liever wat subtieler houdt, kiest voor handdoeken in een bijpassende kleur. Of maakt gebruik van de herontdekking van traditionele tegelpatronen.

Decoratieve ideeën met hansgrohe

Ook badkamertoebehoren en accessoires van hansgrohe kunnen voor leuke accenten zorgen. De even smaakvolle als praktische opbergtabletten, schalen en haken beklemtonen uw persoonlijke stijl in de badkamer.

Geef uw badkamer een eigen karakter

Uw lievelingsstukken toveren de badkamer om tot een ruimte met een individuele uitstraling, die uitnodigt om er meer tijd door te brengen.

Badkameraccessoires trending: Souvenirs uit de vakantie.
Kleine dingen met een groot effect

Decoratieve accessoires luisteren de hele badkamer op

Steeds goed geadviseerd

Vind een verdeler in uw buurt