hansgrohe ComfortZone in de keuken

Meer vrije ruimte en flexibiliteit door extra hoogte

Hoog, draaibaar of uittrekbaar: het doordachte hansgrohe keukenassortiment biedt meer bewegingsvrijheid voor elke handeling aan de spoelbak. Zo wordt het gebruik van water op uw persoonlijke gewoontes en rituelen in de keuken afgestemd. Met de hansgrohe ComfortZone geniet u elke dag van meer vrijheid.

Bewegingsvrijheid aan de spoeltafel: de juiste hoogte maakt het verschil

Met de hansgrohe ComfortZone in de keuken geniet u van opmerkelijk veel vrije ruimte:

  • Hoge kookpotten, vazen, waterflessen en dergelijke kunnen aan de spoeltafel gemakkelijker worden gevuld.
  • Het veelzijdige gebruik van de kraan op de optimale hoogte wordt eenvoudig en comfortabel – van intuïtief de handen wassen tot het precies richten van de waterstraal.

Meer gebruikscomfort door uittrekbare sproeier en draaibereik

De opmerkelijke gebruiksvriendelijkheid bij hansgrohe gaat verder dan de hoogte.

  • De uittrekbare sproeier vergroot de actieradius met 50 cm, om potten te vullen, vaatwerk schoon te spuiten of met de juiste straalsoort gericht uit te spoelen. Met de extra installatie van de hansgrohe sBox wordt de actieradius zelfs tot 76 cm uitgebreid.
  • De draaifunctie is bijzonder handig voor werkzaamheden links en rechts van de mengkraan. Dit vergemakkelijkt ook het wisselen tussen verschillende spoelbakken en andere activiteiten aan het aanrecht.
  • hansgrohe keukenmengkranen bieden een draaibereik van 110° of 150° of een totale bewegingsvrijheid van 360°
  • Keukenmengkranen met draaibare en uittrekbare uitloop bieden dubbel zoveel comfort

Wanneer alles op elkaar is afgestemd: de functionele systeemoplossing

Niets overtuigt sterker dan een oplossing uit één stuk. Bij hansgrohe spoeltafelcombinaties vormen de mengkraan en de spoelbak een perfect team, dat functie en design samenbrengt. Zo zorgt een speciale versteviging in de spoelbak ervoor dat de mengkraan onwankelbaar blijft staan. De brede rand in L-vorm biedt het perfecte platform voor de hoogwaardige keukenmengkraan en zorgt voor een stabiele steun. 

Steeds goed geadviseerd

Vind een verdeler in uw buurt