Totaaloplossingen uit één hand

Nieuwigheden van hansgrohe: maak uw badkamerdromen waar!

Hoe ziet uw droombadkamer eruit? Met inspirerende nieuwe producten en ideeën willen wij u helpen hierop uw persoonlijke antwoord te vinden. Ontdek onze selectie van combinaties met lavabo’s, meubels, mengkranen en douches en bijpassende spiegels, toiletten en accessoires. Gedetailleerde informatie vindt u in de brochure met nieuwigheden van hansgrohe in het downloadgedeelte van deze website.

Herontdek passie – met de nieuwe producten van hansgrohe

hansgrohe herdefinieert niet alleen de badkamer, maar ook uw kijk op alledaagse dingen. Voor een ongeëvenaarde waterbeleving denken wij niet langer in termen van afzonderlijke producten. In plaats daarvan bieden wij nu totaaloplossingen uit één hand die u helpen duurzaam te leven.

In samenwerking met PHOENIX Design en met architect Peter Ippolito en zijn internationaal gerenommeerde designstudio Ippolito Fleitz Group verlegt hansgrohe de grenzen. Zo creëren wij een perfect harmonieuze en interactieve badkameromgeving volgens uw stijl, uw dromen en uw behoeften. Want elke badkamer is net zo uniek als de persoonlijkheid waarvoor hij gemaakt is. 

Tecturis mengkranen

Nieuwigheden van hansgrohe: Tecturis mengkranen, rond of rechtlijnig.

Met Tecturis S en Tecturis E creëerde hansgrohe twee lijnen die door hun minimalistische design de esthetiek en functionele schoonheid van water accentueren. Rond als concentrische golven of recht als een continue straal. Wij hebben voor elke interieurstijl en iedere designvoorkeur een geschikte oplossing. Beleef water in een nieuwe vorm!

Ontdek meer

Designflex doucheslang

Nieuwigheden van hansgrohe: Designflex doucheslang in kleur.

Geef uw badkamer een moderne spalook met een esthetische doucheslang. Designflex is heel licht, overtuigt met een warm, textielachtig gevoel en is compatibel met alle standaard handdouches. Het garen is gemaakt van gerecycleerd pet en past perfect bij alle hansgrohe FinishPlus kleuren, bijv. Brushed Bronze, mat zwart of mat wit.

Ontdek meer

Nieuwigheden van hansgrohe voor 2023

Ontdek met welke nieuwe producten, ideeën en oplossingen van hansgrohe u uw badkamerdromen kunt waarmaken. Doorblader de brochure comfortabel op uw scherm of download hem voor later.

Dompel u onder in nieuwe badkamerwerelden

RainDrain douchegoten

Nieuwigheden van hansgrohe: RainDrain douchegoten.

U wilt een inloopdouche die in het totaalconcept van uw droombadkamer past? hansgrohe maakt uw wellnessoase compleet met een lijn van hoogwaardige doucheafvoeren. Ze bieden u maximaal comfort en alle mogelijkheden om een uniform design te creëren: de afwerking is qua kleur afgestemd op de rest van ons assortiment. Voor een oogstrelende, perfecte douche!

Ontdek hier meer

Accessoires van hansgrohe

Steeds goed geadviseerd

Vind een verdeler in uw buurt