hansgrohe Select

Water met één druk op de knop: uw comforttoets voor meer plezier in de badkamer

hansgrohe Select staat voor vereenvoudigde routines in het dagelijkse leven en een uiterst makkelijke bediening in de badkamer. Eén klik volstaat om van straalsoort te wisselen, een andere douche aan te sturen of het water in en uit te schakelen. Dit doordachte bedieningsconcept zorgt voor nog meer plezier aan de lavabo en in het bad of de douche. Select is intuïtief, duurzaam en betrouwbaar.

Meer plezier met water: zo bedient u douches en mengkranen comfortabeler

Plezier met één druk op de knop: in douches en mengkranen zorgt hansgrohe Select merkbaar voor meer bedieningscomfort.

Het liefste geniet men overal van intuïtief bedieningscomfort. Daarom is de keuze aan hansgrohe producten met Select technologie zo groot.

Welke producten zijn met de Select technologie verkrijgbaar?

Regel het water eenvoudig en betrouwbaar

Met één druk op de Select toets schakelt u bij uw hoofd- of handdouche om tussen de verschillende straalsoorten. Bij douchethermostaten start en stopt u de gewenste douche. Bij lavabomengkranen schakelt u met één druk op de knop het water in en uit. (Hier kunnen de Select knoppen zelfs met de handrug of elleboog worden bediend.) Deze technologie is dan ook perfect geschikt voor alle leeftijdsgroepen – en ideaal voor mensen met een beperkte mobiliteit.

Vind hier uw persoonlijke boost aan dagelijks comfort:

hansgroheSelect: geavanceerde, duurzame mechanica.
De revolutionaire mechanische constructie maakt een comfortabele straalomstelling mogelijk.

hansgrohe Select: de functietoets voor een makkelijke straalomstelling

De intelligente reductie tot slechts één bedieningsknop aan douche of mengkraan maakt het u bijzonder eenvoudig om van water in zijn mooiste vormen te genieten. En al zeker, wanneer deze knop zich bovendien op een gebruikersvriendelijke plaats bevindt. Dit maakt de hansgrohe producten met Select so intuïtief en comfortabel.

Gemaakt voor duurzame betrouwbaarheid

hansgrohe Select maakt de straalomstelling op puur mechanische wijze mogelijk. Precies daarom werkt de drukknop zo langdurig en betrouwbaar. Zijn duurzaamheid heeft de Select knop bewezen in een langdurige belastingstest met 90.000 bedieningen. De keuze voor hansgrohe Select is dus ook een keuze voor duurzaam comfort in de badkamer.

Steeds goed geadviseerd

Vind een verdeler in uw buurt