Meer volume, meer plezier

Herontdek water met AirPower: lang douchen zonder zorgen

Nog meer van water genieten en toch minder verbruiken: dat is mogelijk dankzij hansgrohe AirPower. De AirPower technologie verrijkt water met lucht, zodat elke druppel voller, intenser en lichter aanvoelt. Het resultaat? Meer genot en plezier, telkens wanneer u in de badkamer in aanraking komt met water. En meer efficiëntie. Want door de kracht van de lucht bent u spaarzamer met water.

hansgrohe AirPower: meer beleven met minder water

Waterbesparende douchekop met hansgrohe AirPower.
Beter dan water. De AirPower mix van water en lucht zorgt voor een spaarzaam verbruik en voor een extra streling van de huid.

Omdat lucht in overvloed aanwezig is en kostbaar water niet, hebben de knutselaars van hansgrohe in het interne straallaboratorium iets baanbrekends ontwikkeld: AirPower. Dit staat voor plezier hebben en tegelijkertijd water besparen.

Het principe is even eenvoudig als geniaal. Via de straalschijf van uw douche wordt over een groot oppervlak lucht aangezogen. Deze roert het water letterlijk om. De met lucht verrijkte druppels zijn voelbaar lichter en zachter. Daarmee verhoogt u niet alleen uw doucheplezier, maar beperkt u ook uw waterverbruik. Dankzij AirPower geniet u – compleet zorgeloos – van water in zijn mooiste vorm.

Uniek doucheplezier met AirPower

Terwijl elke druppel zacht op uw huid parelt, ervaart u het fantastische effect. De AirPower doucheregen omhult uw lichaam en verwent u met een heerlijk gevoel. Talrijke hansgrohe producten zijn voorzien van deze wonderbaarlijke werking: hoofd- en handdouches, douchesystemen en lavabomengkranen.

Wij bij hansgrohe zijn ervan overtuigd dat elke druppel telt. Daarom willen wij u absoluut helpen bij het besparen van water en energie. Bij onze badkamerproducten met vooruitstrevende technologieën vindt u een uitgebreide keuze aan AirPower douches. Wilt u ook weten in welke straalsoorten hansgrohe AirPower zit? Het parelende AirPower-plezier krijgt u bij de RainAir XL en RainAir.

Ontdek hoe AirPower in de hansgrohe douches functioneert

Waterbesparende kraan met hansgrohe AirPower technologie.
Non-stop in gebruik voor comfort en minder waterverbruik: de hansgrohe AirPower technologie in de uitloop van mengkranen.

hansgrohe AirPower maakt water nog beter, ook aan het wasbekken

Veel lavabomengkranen van hansgrohe zijn voorzien van AirPower. Het extra comfort en efficiëntere waterverbruik merkt u direct bij de uitloop van de kraan. Stil en betrouwbaar geeft AirPower elke druppel water voelbaar meer volheid en vermindert het vervelende waterspatten. Bij het handen wassen, het haar wassen of het reinigen van de gevoelige kinderhuid: de zachte druppels doen altijd goed.

Zo functioneert hansgrohe AirPower bij mengkranen

Ontdek hier de hansgrohe producten met AirPower technologie

Steeds goed geadviseerd

Vind een verdeler in uw buurt