hansgrohe QuickClean

Minder kalk, meer plezier.

Kalkhoudend water, vuil, reinigingsproducten: uw badkamerinrichting wordt aan één en ander blootgesteld. Maar dankzij hansgrohe behoort moeizaam schoonmaken nu definitief tot het verleden. Veel douchekoppen en mengkranen van het premiummerk zijn uitgerust met de QuickClean technologie. Hierdoor kunt u kalk en andere resten in een handomdraai wegvegen. Zo blijven uw hansgrohe producten lang functioneel en mooi.

QuickClean werkt bij douchekoppen en mengkranen. De kalk verdwijnt en het gelijkmatige straalbeeld blijft behouden.

QuickClean: de snelle antikalkfunctie

Voor een uiterst eenvoudige reiniging bevinden zich flexibele siliconennoppen aan de perlator van de mengkranen en aan de jets van de douches. Het hoogwaardige en scheurvrije silicone wordt gewoon met de vingers schoongeveegd. Zo verdwijnen kalk en vuil als bij toverslag en profiteert u altijd van een maximale waterstraal. Een mooie straal bij het douchen en gelijkmatig stromend water bij het wassen van de handen zijn gewoon prettiger.

Ontdek hoe QuickClean bij de hansgrohe douches functioneert

Ook aan lavabo, bad en bidet

En omdat QuickClean zo praktisch is, heeft hansgrohe talrijke producten met deze technologie uitgerust: lavabo- en badmengkranen, hoofd- en handdouches, bidetmengkranen.

QuickClean is een van de hansgrohe technologieën die de reiniging en het onderhoud comfortabel en snel maken. Hoe u uw hansgrohe producten bovendien efficiënt reinigt, leest u in ons onderhouds- en reinigingsadvies voor mengkranen en douches.

Ontdek hoe QuickClean bij de hansgrohe mengkranen functioneert

Steeds goed geadviseerd

Vind een verdeler in uw buurt