Douchen met een buitengevoel

Avant-gardistische badkamer met een uitgesproken design en verbondenheid met de natuur

De natuur in de badkamer doet de grenzen tussen binnen en buiten verdwijnen. Vlakken met een verschillende geometrie worden creatief gecombineerd en de asymmetrische vormen binnen passen harmonieus bij het landschap buiten. Het wisselspel van hout, steen en glas is de expressie van een gedurfde stijlkeuze. Ook de mengkranen met exclusieve bronslook zijn aparte kenmerken van de avant-gardistische badkamerinrichting.

De natuur in de badkamer met grote ramen en elementen uit hout.
Creatief natuurlijke badkamer

Stijlrichting Avantgarde in de badkamer: met exclusieve materialen en technologieën

Wilt u een combinatie van expliciet design en natuur in de badkamer? Met grote ramen haalt u het frisse groen van het landschap naar binnen en geniet u van een uniek ruimtegevoel. De sfeer die zo ontstaat, inspireert tot een creatief spel met asymmetrische vormen en bijzondere oppervlakken. Met hout, glas en steen ontstaan in elkaar grijpende elementen van een verschillende geometrie. Hoe gedurfde materiaalcombinaties design een vooruitstrevend karakter geven, illustreert de exclusieve badkamerinspiratie uit de ‘Campbells Pocket Residence’ in Australië. Hier zijn twee lavabo’s op een ronde houten sokkel door middel van een stenen as met elkaar verbonden. Het bad staat op een verhoging, een rond platform in bronslook omgeeft het hoofdeinde. Brede houten trappen dienen als instap. En de raampartij, die twee zijden in beslag neemt, haalt de natuur naar binnen.

Natuurlijke badkamerinrichting en innovatieve mengkranen met een bijzonder oppervlak 

Individueel vervaardigde mengkranen van de hansgrohe serie PuraVida vervolmaken de inrichting van de avant-gardistische badkamer. Een speciaal oppervlak in bronslook geeft de vloeiende lijnen van de organisch gevormde lavabo- en badmengkraan extra uitstraling. In de kranen zorgt innovatieve technologie voor comfortabel waterplezier en een ecologisch verantwoord gebruik van natuurlijke hulpbronnen.

Steeds goed geadviseerd

Vind een verdeler in uw buurt