De nieuwe avant-garde in de badkamer

Avant-garde in de badkamer: met ideeën voor sensueel design en moderne technologie

Avant-garde in de badkamer is een uitdrukking van de moed om helemaal zichzelf te zijn en van de liefde voor vooruitstrevend design. In een stilistisch zuivere omgeving komen exclusief design en intelligente functionaliteit samen. De puristische architectuur laat natuursteen, hoogwaardige keramiek en exclusieve mengkranen volledig tot hun recht komen. Deze sfeer van geconcentreerde elegantie nodigt uit om een tijdje te blijven en te genieten.

Badkamer in puristische stijl met breed glazen front naar de tuin.
De avant-gardistische badkamer met emotie

Avant-gardistisch badkamerdesign inspireert tot een sensueel-moderne stijl

U houdt van het zinnenstrelende effect van moderne architectuur en verbondenheid met de natuur? Ontwerp uw badkamer als een oase van rust met een kamerbrede glaspartij. Zo wordt het puristische interieur verbonden met uw tuin. In een luchtige, tot de essentie teruggebrachte omgeving is het gemakkelijk om te ontspannen. De lavabo, het vrijstaande bad en de inloopdouche op de vlakke vloer van natuursteen vormen samen een toevluchtsoord met wellnesssfeer. Met een zitplaats bij het raam en een verfijnd opbergtablet voor persoonlijke voorwerpen krijgt de badkamer een huiselijk en uitnodigend karakter.

Stijlvolle inrichting en technologische innovatie in harmonie

Stijlvol badkamerdesign is bij hansgrohe onafscheidelijk verbonden met technologische perfectie en gebruikscomfort. Mengkranen van de serie PuraVida spelen met hun vloeiende vormen en organische combinatie van chroom en wit een glansrol in de individueel ingerichte badkamer. Het sensuele samenspel van vorm en textuur past harmonieus bij de badkamerkeramiek. Lichte stenen tegels in groot formaat en een plafond van zichtbeton of zuiver wit pleisterwerk vervolledigen de sfeer. Met zijn centrale positie geeft de Showerpipe Rainmaker Select structuur aan de ruimte. Naast de levendige look in wit-chroom zorgt zijn functionele perfectie voor comfortabel waterplezier.

Avant-garde in de badkamer in wit en grijs

Een plek dicht bij de natuur, om te ontspannen en tijd door te brengen: in de sensueel vormgegeven badkamer staat de Showerpipe Rainmaker Select centraal met zijn levendige look in wit-chroom.

Steeds goed geadviseerd

Vind een verdeler in uw buurt